12-20-2013, 11:48 PM
Nevermore نوشته: از میان کاربران گفتگو سه تن از دوست داشتنی ترین و باسواد ترین ها را نام ببرید که اکنون عضو دفترچه نیستند؟Satan ، کامران یا همون سنبلعلی، و فریمن. این ۳ نفر با سواد بودند ، البته بهروز هم در اسلام ستیزی با سو اد بود ولی ضدّ اسرائیل هم بود و آبمون توی یک جوب نمیرفت!
Nevermore نوشته: نگرتان نسبت به سوسیال دموکراسی چیست ؟سوسیال دموکراسی به عنوان در دسترسترین چیزی که به عقیده من نزدیک است خوب است ولی یک جامعه سوسیال دمکرات آن utopia سوسیالیستی مورد نظر من نیست. هدف نهایی من محدود کردن دولت تا آخرین حد و ایجاد جامعههای اشتراکی به سبک کیبوتز است.
Nevermore نوشته: حاضرید به طور مثال رابطه ای که سارتر با سیمون دوبوار داشته را با دختری داشته باشید؟رابطه ای فارغ از هرگونه محدودیت.هر رابطهای که consensual باشد من روی آن قضاوت اخلاقی نمیکنم که خوب است یا بد چون به من ربطی ندارد ، ولی خودم ازدواج را ترجیح میدهم در نقطهی از زندگی
Nevermore نوشته: با آزاد کردن خرید و فروش ماریجوانا و به طور کلی مواد مخدر موافقید یا خیر؟من با قانونی کردن ماریجوانا مثل مشروب موافق هستم و با decriminalize کردن بقیه مادههای مخدر اعم از هروئین ، کرک و هر چیز دیگری! یعنی اینکه کسی بخاطر داشتن این مادهها برای مصرف شخصی به زندان نرود ، ولی قاچاقچیها مجازات بشوند
Nevermore نوشته: نگرتان در مورد این شخص چیست؟یک رئیس جمهور چپ معتدل که خیلی شخصیت متواضعی دارد و به فکر مردم است
José Mujica
Nevermore نوشته: قوانین مدنی کدام کشور را از همه بهتر می دانید؟کشورهای اروپای غربی خوب هستند ، مخصوصاً هلند که اولین کشور جهان بود که ازدواج همجنس گرایان را قانونی کرد
Nevermore نوشته: موافق آزاد بودن hate speech هستید یا خیر؟تا یک اندازه آری ، یعنی مثلا یکی بگوید من از مسلمانان یا یهودیان متنفرم نباید دستگیر و مجازات بشود ، ولی مثلا تشویق به کشتار نباید قانونی باشد!
"A Land without a People for a People without a Land"