12-19-2013, 09:42 PM
Alice نوشته: نظر شما در مورد اشخاص و موضوعات ذیل:خز !!
کامران و هومن
نقل قول: ژان پل سارتراگزیستانسیالیست معروف که جسته و گریخته دربارهاش خواندهام، آنقدر نمیشناسمش که نظر درستی دربارهاش دهم یا نقدش کنم ولی شخصیت مطرح و بسیار جنجالیست.
نقل قول: صادق هدایتنویسندهیِ بزرگ ادبیات معاصر ایران، علاوه بر بقیه چیزهایی که پیرامون او هست من بیشتر از همه صداقت و هنجارشکنی و نقد او از جامعهیِ ایران (خود) را میپسندم.
نقل قول: جلال آل احمدنویسندهای با قلمی بسیار زیبا، از معدود نویسندگانیست که من تمام آثارش را (البته نه چندان از روی آزادی) خواندهام و قلم و ساده نویسیاش را بسیار دوست داشتهام، عقایدش را البته نه چندان.
نقل قول: احمد شاملوشخصیت بزرگ و دوست داشتنیست، از نظر سیاسی مخصوصا بنظر من خاطرهاش بسیار ارزشمند است. ولی در مورد آثارش چندان نمیتوانم نظر دهم اصلا در شعر تخصص ندارم.
نقل قول: کارلوس کی روشفوتبال ملی ایران را اصلا دیگر دنبال نمیکنم، در کودکی و جوانی با آن میخندیدم و میگریستم، اکنون ولی دیگر نه، تنها همینکه امیر قلعه نوعی مربی تیم ملی نباشد برایم کافیست !!
نقل قول: @Aliceدختری پر انرژی، دوستدار علم و کمی زودرنج
نقل قول: @کوشااز برادران مسلمان، بگمانم از معدود برادرانیست که حیف شده و با پرداختن و درگیر کردن خود در چرندیات اسلامی.بگمانم دارای شک فراوان است، بگمانم جرات بخرج دهد یکبار برای همیشه تعصبات را درهم بشکند بسیار عالی خواهد بود، و البته کمی هم فرگشت و علوم دیگر را از ابتدا بخواند تا ما را با اشتباهات عحیبش بیش از این نامید نکند.
نقل قول: خیام نیشاپوریشاعر و دانشمندی بزرگ، زمانی خواندن رباعیاتش برایم بسیار آرامش بخش بود ولی امروز گمان میکنم اصلا نمیشناسمش.
نقل قول: حافظاشعارش را دوست دارم، او را هم بدرستی نمیفهمم، شناخت درست از او نیازمند آشنایی کافی با عرفان ایرانیست.
نقل قول: پورسیناطبیب، دانشمند و فیلسوف ایرانی که تعریفش را زیاد شنیدهام، از برخی شنیده و خواندهام که او را از معدود فلاسفهیِ واقعی ایران میدانند.از معدود کسانی ست در تاریخ ایران که کنجکاوی مرا برانگیخته ولی هنوز فرصت پرداختن جدی به او را نداشتهام.
نقل قول: آلبر کاموشخصیتش را آنطور که باید نمیشناسم ولی چندی از رمانهایش را خواندهام و نسبتا دوست داشتهام.
نقل قول:دانشگاهمحیطی بیخود و بیهوده. ولی تجربهاش و اینکه بدانید داخلش چه خبر است لازم است.
نقل قول:قلیانگیراییش را دوست دارم، چیزی که سیگار بقدر کافی برای من ندارد، ولی خوب نیست و محدود نگاهش میدارم.
نقل قول: تئاتر یا سینما؟سینما، شناخت کافی از تئاتر ندارم و باز شناختم از هنر سینما بیشتر است.
نقل قول: - کدام شکلک؟! (:e407:, و ...)بدون تردی اولی !!
نقل قول: - کدام پارک تهران را دوست دارید؟ملت
نقل قول: - دوست دختر دارید؟ در کدام مرحلهی عاطفی بسر میکنید؟در حال حاظر نه. شکست عشقی !!
نقل قول: - چه کسی را بیشتر از همه دوست دارید؟از نزدیکان یا مشاهیر یا متفکران یا...؟
از نزدیکان که دادهیِ شخصی میشود
نقل قول: - بیوطن؟؟؟Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
!!
نقل قول: - نمایار خود را عوض نمیکنید؟چرا، منتظرم آواتوری که به دلم بنشیند پیدا کنم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound