12-19-2013, 04:58 PM
Nevermore نوشته: گفتگو یا دفترچه،کدام را بیشتر می پسندید؟قطعا دفترچه چون آشناییام با گفتگو بسیار کوتاه بود.
Nevermore نوشته: از میان کاربران گفتگو سه تن از دوست داشتنی ترین و باسواد ترین ها را نام ببرید که اکنون عضو دفترچه نیستند؟همانطور که گفتم آشنایی من با گفتگو نسبتا دیر بود، از آنهایی که خودم سخن گفتم یا شناخت نسبتا خوبی دارم تنها آرش بیخداست، تعریف ابرمرد را بسیار شنیدهام ولی حداقل به اسم خاطرم نیست مطالبش. اما حالا دوست داشتنیترین و باسوادترین که نیست ولی یکی بود با نام کاربری یزید2005 که بسیار سخنان جالب و نابی از تئوری توطئه و اینها داشت.
Nevermore نوشته: نگرتان نسبت به سوسیال دموکراسی چیست و آیا اساسا نقدی به سرمایه داری دارید یا خیر؟نقد به سرمایهداری که صد البته، تنها مشکل آلتارناتیو آن است.سوسیال دموکراسی هم با اینکه ایراد کم ندارد بظرم بهترین سیستم برای ایران بعد از ج.ا باشد.
Nevermore نوشته: حاضرید به طور مثال رابطه ای که سارتر با سیمون دوبوار داشته را با دختری داشته باشید؟رابطه ای فارغ از هرگونه محدودیت.نه، حقیقتش LBJF که بنظرم شوخی ست، ولی اگر پیشنهاد ازدواج آنرا کنار بگذاریم رابطهیِ دوستانه چرا که نه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound