12-05-2013, 06:54 PM
kourosh_bikhoda نوشته: چرا مثل کشورهای پیشرفته که ارتش حرفه ای دارند اسراییل هم ارتشش رو خالی از سربازان وظیفه نمیکنه؟البته وجود سرباز وظیفه های زیاد که بدنه ی اصلی ارتش رو در اسرائیل تشکیل میده به هیچ وجه نقطه ضعفی برای این ارتش نیست. ارتش اسرائیل یکی از حرفه ای ترین ارتش های دنیا رو داره.
یکی از اصول در تیراندازی این هست که تا زمانیکه تصمیم به شلیک نگرفتید باید "انگشت در امتداد ماشه" قرار گرفته باشه. یعنی آخرین کار یک تیرانداز ماهر پیش از شلیک، این هست که انگشت ماشه رو از امتداد، روی ماشه قرار بده.
من در تمام تصاویر تلویزیونی و فرتورها و غیره که نگاه کردم، تمامی سربازان اسرائیلی این اصل رو رعایت میکنند. تقریبن میتونم بگم که ندیدم سربازی که این کار رو نکنه. این مساله در ایران برای مقایسه خیلی گنگ هست. تقریبن هیچ سربازی نمیدونه که نباید انگشتش روی ماشه باشه. همه فکر میکنند که چون اسلحه به ضامن هست، پس میتونند انگشت رو روی ماشه قرار بدند. در حالیکه که ضامن تنها یکی از "احتیاط های تامینی" هست. در فرتور زیر ببینید که تنها نفر سمت چپ این مساله رو رعایت کرده:
[ATTACH=CONFIG]3083[/ATTACH]
این هم نمونه هایی از سربازان اسرائیلی. سربازان ایران در رژه ها فقط اینو رعایت میکنند. مثلن در خیابون یا دم کلانتری اگر یک سرباز ببینید دقت کنید، بیشترشون انگشتشون روی ماشه هست. ولی سربازان اسرائیلی تا اونجا که من مشاهده کردم در همه ی حالت ها در امتداد ماشه قرار میدهند.
[ATTACH=CONFIG]3084[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3085[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3086[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3085[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]3086[/ATTACH]
[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه