10-17-2013, 08:10 PM
homayoun نوشته: من که خودم کمی متال گوش میدم اینو تو بیوگرافی اسلایر خوندم...پس اگه با کسی باشم اون گروهه :e057: چرا اندیشیدی که من که نگفتم ازادی بیان نباید برای این گروه باشه..من هم چیز دیگری نگفتم. شما گفتی آزادی بیان نباید برای "آهنگ" های مشابه ِ اون آهنگ که مثال زدید وجود داشته باشه، چون باعث میشه یه عده با تاثیر گرفتن از این آهنگ ها مرتکب قتل و ... بشن. منظورتان همین بود درسته؟
آنجا که گفتم: "پس باید همه آهنگهای از این دست را ممنوع کنیم." منظورم آهنگهایی با محتوای مثلا زن ستیزانه بود. گفتم اگه بخوایم طبق نظر شما عمل کنیم باید همه ی آهنگ هایی که محتوای زن ستیزانه، مردستیزانه، و دهها موضوع ِ مشابه دارند را ممنوع کنیم.
خب؟
نقل قول:در مورد اون که کسی رو ازار بده برای نمونه اگه من فرتوهایی از یک زن برهنه در دستشویی با دوربین ندیدنی بگیرم و روی اینترنت بزارم و اون زن ببینه چی؟ این هم ازادی بیانه ... نباید دیگران رو ازار بده... اینو میخواستم بگم...نه دیگه. خب این کار مستلزم نقض حریم خصوصی اون زن هست، چیزی که ربطی به آزادی بیان نداره. بعد از این نقض حریم، اگر اون تصاویر رو پخش کنه شامل آزادی بیان نمیشه چون منشا گرفته از یک کار غیراخلاقی هست و باید جلویش گرفته بشه. هر چند مطمئن نیستم ولی بعید میدونم به آزادی بیان ربطی داشته باشه. به هر حال چه ربط داشته باشد چه نداشته باشد، من با این کار مخالفم و باید جلوی انتشار این تصاویر گرفته شود.