04-02-2011, 08:44 AM
kourosh_bikhoda نوشته: بله من درست متوجه نشدم حق با شماست. فرض کنیم یک درصد مردم اینجور باشند. آیا صورت مساله عوض میشه؟من مشکلی با صورت مساله نداشتم.فقط خواستم این مورد رو تصحیح کنم.
kourosh_bikhoda نوشته: خب چی میشه که همجنسگرایی یکهو نرمال میشه؟ یعنی قبلش نبوده؟ از نظر اخلاقی آیا اگر امسال همجنسگرایی نادرست باشه و سال دیگه درست، آیا خطا از پزشکی و روانپزشکی نیست؟بحث نرمال شدن نیست,بحث اینه که همجنسگرایی رو هم به عنوان یکی از گرایش های جنسی در کنار دگرجنسگرایی و دوجنسگرایی بپذیرن. حالا هنوز گروهی نپذیرفتن اما اکثرا چرا!!! بیشتر هم مساله اینه که آیا کارایی فرد مختل میشه یا نه.چالش اینه که درمان صورت بگیره و اصلا نیازی بهش هست یا نه. گرایش جنسی یه مساله بنیادین تو زندگی فرد هست و خیلی مسائلش بر پایه اون شکل میگیره اما مثلا در مورد همین coprophilia فرد میتونه همجنسگرا یا دگرجنسگرا باشه.پس قابل مقایسه نیستن..
kourosh_bikhoda نوشته: الان اگر کسی اونها رو متهم به روانی و خل و چل بودن میکنه، مثلن مثلن مثلن 50 سال دیگه که بر اساس تلاش های افرادی که به این مساله گرایش دارند اون رو طبیعی جلوه بدند و خارج است لیست بیارند، خیلی قابل درک و محتمل خواهد بود که دچار اشتباه شدند.من که نگفتم خل و چل و روانی!! اصلا اینجا نهایتش میشه یه اختلال روانی.همین الان هم اگه زندگی فرد رو مختل نکنه از نظر اجتماعی و ... و به کسی آسیب نزنه کاری به این گرایشات ندارن.اما گاهی مثلا یه فرد در اثر افسردگی دچار این گرایشات شده!!! این موارد هستن که نیاز به درمان دارن...[COLOR="Silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 12:14 PM ---------- ارسال قبلی در 12:09 PM ----------
[/COLOR]
kourosh_bikhoda نوشته: اصل موضوع مساله بهداشتی بود که چرا اینها مریض نمیشن؟عده ای از اونها مریض هم میشن.این لینک رو ببینید که چه بیماری هایی امکان انتقال از این مسیر رو دارن.
مهربد نوشته: که در اینجا مختل نمیکرد، میکرد؟در مواردی مختل میکنه و در موارد هم نه!!
یه نکته دیگه اینکه در طول زندگی ممکنه به دلایل مختلف و شرایط محیطی, فرد دچار تغییراتی حتی در سطح گرایش جنسی خودش بشه و یا به پارافیلیا خاصی علاقه مند بشه و بعدا مجددا تغییر کنه.