10-15-2013, 08:59 PM
Bibak نوشته: آزار دادن رو اگه کلی بخوایم بگیریم مطمئنا خود شما هم موافق نیستی. مثلا انتشار اسناد جنایات مقامات حکومتی هم اونها رو آزار میده، پس طبق حرف شما حق نداریم این اطلاعات رو منتشر کنیم... که البته مطمئنا منظور شما چنین نبوده. یا شاید هم بوده؟ پس نیاز به تعریف دقیق هست، یا آوردن مثال.
میخواستم اینو بگم..یادم رفت...شاید خبری درباره خواننده ای مانند جاستین بربری هم منو ازار بده.... ولی گفتنش نادرست نیست....
Bibak نوشته: در مورد اون آهنگ هم خب شما که همه نتایج رو با دیدی وسیع تر بررسی نکردید. شاید اگر بخواهند برای همچین چیزی محدودیت بذارن نتایج بسیار بدتری داشته باشه. که یقینا هم همینطور هست. وگرنه از روی این اتفاق تنها نمیشه قضاوت کرد. ما که نمیتوانیم پیش بینی کنیم فلان آهنگ اگر خوانده شود 10 نفر خودکشی میکنند و بقیه آهنگها را آزاد بگذاریم این یک آهنگ را بگوییم نباید بخوانید. پس باید همه آهنگهای از این دست را ممنوع کنیم.
در ضمن نمیدونم چه چیزی در این آهنگ گفته شده. ولی میدونم ما مسئول عمل دیگران نیستیم. اون پسرها هم خودشون مقصر هستند. کسی را بزور به تجاوز کردن و کشتن دیگران مجبور نکرده اند. البته شاید اگر برای آزادی بیان بخواهیم محدودیت بگذاریم اولین چیز همین تشویق به ظلم و خشونت علیه دیگران باشه
من که خودم کمی متال گوش میدم اینو تو بیوگرافی اسلایر خوندم...پس اگه با کسی باشم اون گروهه :e057: چرا اندیشیدی که من که نگفتم ازادی بیان نباید برای این گروه باشه..
رسانه ها همه این را بدست گرفته اند که رسانه دست کیه؟ همه میدونیم... رسانه که نمیاد افشاگری های ویکیلیکس رو بگه .... پس تنها ازادی بیان مهند نیست... گسترش ان نیز بسی مهند است..
در مورد اون که کسی رو ازار بده برای نمونه اگه من فرتوهایی از یک زن برهنه در دستشویی با دوربین ندیدنی بگیرم و روی اینترنت بزارم و اون زن ببینه چی؟ این هم ازادی بیانه ... نباید دیگران رو ازار بده... اینو میخواستم بگم...
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
انتونیو ویوالدی