10-07-2013, 08:41 PM
Reactor نوشته: دلایلی که آوردی هیچکدام ارتباطی به ورشکستگی آمریکا نداره.
پست های قبلی من رو خوب نخوندی.
برای قضاوت درباره ی اقتصاد یک کشور باید اقتصاد کلان بدونید.
اقتصاد کلان یعنی صحبت از شاخص ها. میزان بهره ی بانکی. مقدار رشد شاخص های صنعتی. میزان رشد شاخص های کالا و نرخ تورم و ..
اینکه سگا و دسته آتاری چند شده و لپتاپ چینی کیفیتش خوب شده دلیلی به ورشکستگی و ضعف قدرت آمریکا نیست.
بدهی های آمریکا هم در نهایت اگر کنترل نشه میتونه در کیفیت زندگی مردم آمریکا اثر منفی بگذاره. مثلا مردم مالیات بیشتری پرداخت کنن یا کیفیت خدمات بیاد پایین و از این قبیل.
دیگه قرار نشد حرف در دهان من بگذارید ! من کجا گفتم کیفیت خوب اجناسی چینی یعنی ورشکستگی آمریکا ؟!
شما فرمودید که (1) اگر آمریکا جمع کنه از چین بره چین بدبخت میشه چون توان تولید نداره و (2) اگر آمریکا خط تولید در چین نداشته باشه مردم اجناس آمریکایی رو گرون تر میخرند !
من هم به شما گفتم که (1) نه خیر این طوری ها هم نیست و چین توانایی تولید داره و اتفاقن اجناس خوبی هم تولید میکنه و براتون مثال هم زدم و (2) هیچ گاگولی حاضر نیست بره جنس با کیفیت پایین تر رو با قیمت بیشتر بخره و برای همون هم براتون مثال زدم .
در حال حاضر هم به طور مثال اتوموبیلهای آمریکایی در مقابل انواع انگلیسی و آلمانی و کره ای و ژاپنی بُنجُل محسوب میشند و اگر قیمتشون از اینی که هست بیشتر بشه هیچ بنی بشری سمتشون هم نمیره ، وقتی کسی محصولات مثلن GMC رو نخره GMC برای اینکه ورشکست نشه مجبوره حجم خودش رو کم کنه که این برابر هستش با اخراج نیروی کار . نیروی کار بیکار هم نمیتونه مالیات بده . از اونجایی هم که آمریکا سیستم های حفاظتی از کارگر مثل اروپا نداره پس در صورتی بخش بزرگی از صنایعش بخوابه رسمن به گند کشیده میشه .
Reactor نوشته: ورشکستگی یک کشور به پارامترهای زیادی بستگی داره و با یک پارامتر یک کشور ورشکست نمیشه.
بعد هم یادمون باشه که آمریکا گسترده ترین و قدرتمند ترین اقتصاد دنیا رو داره.
ضمنا آمریکا منابع طبیعی بسیار زیادی داره.
فقط همین نفت! به تنهایی قادره از ورشکستگی هر کشوری که مالکشه, جلوگیری کنه.
جمهوری اسلامی 34 ساله با انواع تحریم ها درگیره و فقط به لطف وجود همین نفت هست که ورشکست که نشده هیچ! نصف تروریست های دنیا رو هم پشتیبانی مالی میکنه!!
ایران همین الانش هم یک کشور ورشکسته هستش . کشوری که منابع خودش رو میفروشه و در قبالش پول میگیره اقتصاد که نداره هیچ به فنا هم رفته . بله ممکنه کشور سر پا بمونه ولی قطعن چنین کشوری یک کشور ورشکسته هستش حتا اگر عربستان ثروتمند باشه .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری