03-28-2011, 04:39 PM
sonic نوشته: خیلی جالبه جریانات ضد ایرانی وارد معرکه شدند ومتاسفانه!
ازجناب مهربد گله نیست ولی از ان دوستی که زمانی به ملیگرا بودن و... شهره بود واسلامگرایان چپ وراست به خاطرعقایدش به وی حمله میکردند باید پرسید دلیل این سپاس چه /بود؟
آن دوستمان این چند ماهی که "هوادار دموکراسی" اینجا نیستند
وظیفه ایشان را به عهده گرفته و زیر همه پیکها سپاسگزاری میزنند، سخت نگیرید
sonic نوشته: مقایسه آیین زرتشت واسلام کاردرستی نیست زرتشت هیچ وقت برای ترویج دینش به شمشیر متوسل نشد رمز پیروزی دین زرتشت در سه اصل بود گفتار نیک.کردار نیک.پندارنیک
من با اینکه خودم را زرتشتی نمیدانم، ولی این سه اصل بسیار ساده و زیبا، برای من همه اخلاقیات را در خود کوتاه میکنند.
sonic نوشته: بسیار خوشحالم که شمااز همین الان از آگاه شدن جوانان این مرز وبوم از آیین نیاکان وفرهنگ غنی شان به وحشت افتاده اید وسعی میکنید به نوعی جلوی این پیشرفت را بگیرید شمااگر ایرانی بودید هیچ وقت نباید این جستاررا ایجاد میکردید از قدیم الایام میگفتندکارد دسته خودرانمیبرد ولی امروز این اتفاق افتاده تا به کی باید ببینیم مردم این سرزمین بر ضد ارزش های خود عمل میکنند دوستان دست از دشمنی با ارزشهای خویش بردارید گول امثال پورپیرار ها وآرش بیخداها و این افراد بی بهره از علم ودانش را نخورید اینها دشمنان کشورماهستند که بعضی مواقع هم ژست ناسیونالیست ها رابه خودمیگیرند ولی در حقیقت بویی ازایرانیت نبرده اند برای ما بهترین گزینه بیداری آیین کهن زرتشت است وبس!هرکس غیراین گفت بی شک در گم راهی به سر میبرد.
در یک همانندی ساده و منطقی، بدون هیچ شک و گمانی زرتشت هزاران
هزار بار بهتر و خردمندانهتر از اسلام است و هر کس پر پاد این بگوید، دروغ گفته است.