10-01-2013, 06:26 PM
آلیس نوشته: با سپاس از یارانی که با بدرودهای خود مرا دلگرم کردند، و با سپاس از دوستانی که به گفتهی مزدک در گاه
رفتن با پرتاب سنگ و ... همراهیام کردند.
هرچند برای من براستی مایهی شگفتی بود که پس از رفتنم، این بی مهری ها را از یارانی ببینم که دست
پایین یکسال بایکدیگر همنشین و همگفتار بودیم... من پیشترها هم از میلاد گرامی درخواست زدایش پیکهایم
را داشتم و ایشان با گشاده رویی برایم انجام دادند. ولی اینکه پس از ستیز پیشین، (که دیگر در کار نیست)
"در دم" پُست هایم را برگردانند و سنگی هم به دوست خرابکارشان پس از فروگذاشتن و رفتن بزنند کار زیبایی نبود.
من نه از کسی گلهمندم و نه دوست دارم کسی از یاران برای من اینجا را فروگذارد؛ مهربدجان برای پشتیاری و
دلگرمی شما به من سپاسمندم، ولی خوش ندارم ستیز شما میان گردانندگان اینجا که از بیخ به من برمیگردد
شما را از اینجا برهاند. امیدوارم بازنگری کنید، شما برای این انجمن و پایستگی آن ارزش والایی دارید.
---
پیرامون پُست هایی که بازگردانده شدند و گویا کسانی هم دیدگاه را به من واگذاردند، نگر من اینست هر روندی
که در پیش میگیرید آن را پس از زدایش این پیکها پیشه کنید. چراکه بازگشت پیکها چیزی به جز دشمنی و
سنگ زدن به من نیست، یا دستکم من اینگونه دریافت میکنم. (بقول داریوش زمانیکه پیکهایم را مینوشتم با
این گمان و «امتیاز» که تا چندی میتوانم آن را بزدایم میفرستادم، این جا هودهی (حق) من بود که با این دستیافت
از سوی مدیران آنان را بنگارم، اگر قانون اینگونه بود خب شاید جور دیگری می نوشتم)
----
فزون بر این، گمان نمیبرم پس از بدرودم کسی از یاران همچنان بخواهد با من در ارتباط بماند، پس دوستانی که
چوبکاری میکنند و من را از مهر خود شرمنده و سرشار، امید دارم این عدم ارتباط را به پای «بیمعرفتی» من
ننویسند.
آلیس گرامی دلیل برگرداندن تمام پیک های شما نه بحث من با شما بلکه پاک کردن فله ای و وسواس گونه شما بود که امکان بررسی تک به تک پستها را نمیداد .
اتفاقن میخواستیم با شما تماس بگیریم که خودتان تشریف آوردید .
اگر برایتان امکان دارد فهرستی از پیکهایی که نمیخواهید اینجا باشد تهیه کنید و به ما بدهید تا همه را پاک کنیم . (توجه داشته باشید که پیکهایی که سایر کاربران آنها را کوت گرفته اند از دایره حقوق مطلق شما خارجند و نیاز به کسب رضایت کوت گیرنده هم هست)
پیکهایی که شخصن خودم برای شما پاک کرده بودم ، زدایش همیشگی شده اند و دیگر قابل بازگشت نیستند . تنها آنهایی که خودتان یا سایر دوستان برایتان پاک کرده اند قابل برگشت بوده اند .
به هر حال منتظر هستیم تا فهرست آنها را به ما بدهید .
با سپاس
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری