10-01-2013, 02:55 PM
Russell نوشته: مزدک گرامی نظر شما چیست و چه میزان امکان ویرایش مناسب است؟دوست گرامی، سخن شما خردمندانه است،
3 روز تا یک هفته کافی ست؟
مساله همانطور که دوستان گفتند بحث حذف فلهای است یا مثلا من به شما یک چیزی بگویم بعد یک هفته مثلا به تناقض بخورم یا هر چه بعد بروم سخن خود را ویرایش کنم و منکر سخن قبلی خودم شوم.اینها مسائلی ست که در ذهن من است وگرنه اگر اعتماد باشد که چنین اتفاقاتی نمیافتد اصلا محدودیت زمانی نیاز نیست.محدودیت زمانی تلاشیست برای حداقل کردن آسیبهایی که نام بردم.بالاخره بحث شدید کم در نمیگیرد و دلخوری هم زیاد پیش میاید و امکان دارد کسی ناراحت شود و بیکباره بزند تمام پست هایش را پاک کند تا بحثها ناقص شوند.
اگر از این کنج نگاه کنیم که این سخنگاه نمیخواهد که پیک های هموندان خود را از دست بدهد.
شوربختانه، برخی از ما ایرانی ها مانند بچه ها قهرو هستیم و گاه برای کینه جویی میرویم همه ی
پیک هایمان را پاک میکنیم. من کمتر دیدم کسی در سخنگاه های فرنگی چنین کار افسوس برانگیزی
انجام بدهد. از اینرو، گمان میکنم که به وارون گفته ی پیشین خود، ما نمیتوانیم از سخنگاه های فرنگی
پیروی کنیم چون فرهنگش را نداریم. این است که یک راه میانه بهتر بنگر میرسد که برای نمونه پیشنهاد بجای شما:
١- ویرایش تا سه روز کاری
٢- زُدایش * تا ۷ روز کاری
شدنی باشد. اگر شما این را درخور دانسته و میپسندید.
•
*زُدایش = حذف removal
پارسیگر
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد