09-30-2013, 09:44 PM
Russell نوشته: مهربد جان من ازت خواهش میکنم نرو.من خودم بیشترین اختلاف نظر رو سر موارد نامبرده باهات دارم ولی میگویم همه انها قابل حل هستند، فقط شما یک مدت این استعفایت را به خالت تعلیق درآور تا یکبار سر فرصت و گام بگام صحبت کنیم و با یکمقدار کوچکی کاغذبازی (و نه بیشتر) اینها را درست کنیم.اساسا اینجا آنقدر تصمیم پیرامون گردانندگی ندارد که کسی بخواهد بخاطر اختلاف نظر اینجا را بکل ترک کند، چنانچخ من هم با خودت به اختلاف برخوردم از دخالت در تصمیمگیری دربارهیِ کاربران استعفا دادم نه کل فعالیتم..پیرامون این داستان حذف پست هم این موضعگیریهایِ رادیکال درست نیست و هر دو طرف حق دارند، بیا من یک راه حلی دارم ببین چطور است.
از مهرت سپاسگزارم دوست گرامی, ولی چنانکه میبینی اینجا میلاد (که دوست بسیار خوبی است, ولی بدا به حالتان اگر به دندهیِ لج بیافتد)
سر راه آمدن و پذیرش لغزشهایِ خود را ندارد و ابزار زدایش را هم که برداشتند (با سه رای, [MENTION=31]Anarchy[/MENTION], [MENTION=6]sonixax[/MENTION] و
اکنون [MENTION=2]kourosh_bikhoda[/MENTION]), فردا هم شاید ویرایش[sup][aname=rpa91f3][[/aname][anchor=pa91f3]1][/anchor][/sup] را بردارند, چون گویا این سه تن احساس مالکیت بیش از اندازهای روی
نوشتههایِ کاربران میکنند و باید ببخشایند[sup][aname=rpa72da][[/aname][anchor=pa72da]2][/anchor][/sup] که من نوشتههایِ خودم و هموندان[sup][aname=rpa3fe3][[/aname][anchor=pa3fe3]3][/anchor][/sup] را از آنِ کسی نمیدانم و به هر کس حق میدهم
دستکم در ٣ روز اگر خواست[sup][aname=rpa5161][[/aname][anchor=pa5161]4][/anchor][/sup], هر پستی از خود را بزداید, آنهم بی اینکه نگران باشد ٦ ماه! دیگر یکی بدلخواه برگرداند اشان.
پستهای بانو [MENTION=286]آلیس[/MENTION] (بیش از ١٠٠ و اندی پست) هم به ١ سال پیش برمیگشتند که خود وی, در بازهیِ[sup][aname=rpa4199][[/aname][anchor=pa4199]5][/anchor][/sup] زمانی
روشنِ نامبرده (٣ روز) آنها را زدوده بود, ولی از روی لجبازیِ و دعوای پیش آمده میان او و [MENTION=6]sonixax[/MENTION] میبینیم که همگی بزور برگردانده
شدهاند; تازه بامزه است به سخن کوروش بیخدا اینجا منصفانه هم گردانندگی میشود, خوب است نامنصفانه نمیشود, اگر نه چه ها که نمیشد!!
هر زمان که شما توانستی این گندهایِ بزرگ را برداری (که نمیتوانی), من هم
در خدمت شما اینجا خواهم بود, اگر نه این سه تن میدانند و سخنگاه خود اشان! (;
----
[aname=pa91f3]1[/aname]. [anchor=rpa91f3]^[/anchor] vi+râstan::Virâstan || ویراستن: وه+راستن; ویرایش کردن; تصحیح کردن to edit
[aname=pa72da]2[/aname]. [anchor=rpa72da]^[/anchor] baxš+udan::Baxšudan || بخشودن: عفو کردن Ϣiki-En, ϢDict-Pâ, Dehxodâ to forgive verzeihen
[aname=pa3fe3]3[/aname]. [anchor=rpa3fe3]^[/anchor] ham+vand::Hamvand || هموند: عضو Ϣiki-En, Dehxodâ member
[aname=pa5161]4[/aname]. [anchor=rpa5161]^[/anchor] Xwâst || خواست: اراده Ϣiki-En, Ϣiki-De, ϢDict-Pâ, Dehxodâ will Wille
[aname=pa4199]5[/aname]. [anchor=rpa4199]^[/anchor] bâz+e::Bâze || بازه: فاصله Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ interval
.Unexpected places give you unexpected returns