09-30-2013, 08:31 PM
Dariush نوشته: راستاش من هم به قویا مخالفِ حذفِ امکانِ ویرایش یا زدایشِ پستها هستم. و با اینکه نوشتههای پیشین آلیس (یا هر کاربر دیگری را) بازگردانید بس مخالفتر. این حق هر کاربر است که پستهایش را بتواند در زمانی محدود (مثلا یک هفته) ویرایش کند و بزداید. علاوه بر اشتباهاتِ نگارشی و دستوری، گاهی پیش میآمد که به اشتباه اطلاعاتِ شخصی خود را وارد میکنیم و ناچار میشویم آنها را بزداییم. این مورد برای من بارها پیش آمده و هتا چندبار از آلیس هم خواستهام که پستاش را که در موردِ من بوده بزداید. حالا این به کنار، به چه توجیحی پستهایی که کاربری به اختیارِ خود ( و به حقِ خود) در زمانیکه امکانِ حذفِ پستها را داشته، آنها را بازگرداندهاید؟ یکبار که تمامِ پیامهای خودینه را زدودید به این دلیل که دادههای خودینه در آنها بوده (حالا چطور بدونِ خواندنِ خودِ پیامها دانستهاید که در آنها دادههای خودینه بوده بماند) اینبار هم تمامِ پستهای زدوده شده توسطِ یک کاربر را بازگردانیدهاید! اینها را از نظر من قابلِ قبول نیستند (در نهایتِ احترامی که برای دوستانِ مدیر قائلم و سپاسگذاریهایی که همیشه بابتِ زحماتشان کردهام). تصور میکنم اینجا به یک سری قوانینِ جامع برای روتین بودن نیاز دارد که مدیرانِ گرامی نیز تنها حقِ این را داشته باشند که برای نظم دادن به تالار نقشِ هماهنگ کننده را داشته باشند، نه اینکه شب بخوابیم و صبح بیدار شویم ببینیم مثلا تمامِ پستهایی که شش ماهِ پیش ویرایش کردهایم به حالتِ اول بازگشتهاند چرا که یکی از مدیران چنین صلاح دیده است! اگرچه من راهکارِ مهربد عزیز را نمیپسندم و باور دارم رفتن راه حل نیست، بلکه باید کوشید در برابر این چیزها ایستاد و نگذاشت اقتدار شکل گیرد، اما دلسردی ایشان برایم قابل درک است. من نیز از حاشیهها کاملا بیزار هستم ، مخصوصا که بخواهد بچهبازی و لجبازی شود و به همین خاطر از مشارکت در چنین بحثهایی پرذهیز میکنم. با اینحال درخواست میکنم که پستهایی که آلیس پاک کرده و بازگردانده شدهاند، دوباره پاک شوند(حداقل این را در نگر داشته باشید که او زمانیکه آن پست ها را مینوشته فکر میکرده که حق دارد آنها را بزداید و اگر میدانست که این حق را ندارد یا آنها زمانی دگر همگی یکجا بازگردانده میشوند، جور دیگری آنها را مینوشت)، حداقل سه روز مهلت برای ویرایش یا زدایش پستها نیز در نظر گرفته شود.درود
داریوش جان سخنت درست است و اصل کار همانطور که خودت گفتی همان نیاز به روشن شدن قوانین است که من قبلا هم به آن تاکید داشتم برای همین مواقع.
در مورد حذف پیغامهایِ خصوصی هم داریوش جان یکی از کاربران به خود من درخواست داد که پیغامهای رئ و بدل شده بین او و کاربر دیگری پاک شود چرا که خبری از او نیست و بخاطر وجود دادهیِ شخصی در آن پیغامها خطر امنیتی برای او وجود دارد.حالا اینکه حذف (به ناچار) کل پیغامها درست بود یا نه(که بنظر من بود) بحث دیگری ست ولی داستان پشت پردهای هرگز در کار نبوده.
در مورد قانون حذف پست هم درست میگویید، تاکنون هر چه قانون بوده باید رعایت شود و قوانین جدیدی هم اگر گذاشته شود (که لازم است بشود) باید برای ارسالهایِ جدید باشد.
به نظر من در نوشتن فروم هم کاربر و هم فروم (مدیران و ادمین) حقوق و وظایفی دارند.هم مدیران نمیتوانند سرخود کاری بکنند و هم نمیشود کاربر به یکباره انبوهی از پستها را که پیرامونش بحث شده بزداید و بگوید حق من است.در مواقعی که خطر امنیتی واقعی هست بحثی در این نیست که پستها باید پاک شوند ولی در هنگام حذف فلهای پستها مدیران و کاربران دیگری هم که در بحث شرکت کردهاند حق دارند و اینطور نیست که ما در ساخت یک دیوار مشارکت کنیم، بعد از اتمام آجرهای خودمان را برداریم برویم و دیوار را به پنیر سوئیسی تبدیل کنیم، بعد این هم برود به حساب حق مطلقی که دیگران در آن سهمی ندارند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound