09-30-2013, 05:09 PM
Mehrbod نوشته: از آنجاییکه سیاستهایِ این سخنگاه آنچه من میاندیشیدم دیگر نیستند و کم کم دارد به کژروی میگراید, نمونهوار سرپرست @sonixax با کُنشی سراسر زشت و نکوهیدنی
همهیِ پستهای پاک شده از سوی کاربر @آلیس, که تاریخ اشان هتا به یک سال پیش میرسیدند را سرخود بازگردانده تا در درگیریهایِ تازهای که با همدیگر داشتهاند زهر خودش! را بگونهای ریخته باشد,
و همچنین دیگر گردانندگان همچون @Anarchy و @sonixax میخواهند توانایی زدایش پستها, این ابزار بدیهی را نیز از هموندان[1] بگیرند, در برایند[2] من کار این سخنگاه — که روزی آزادترین و بهترین آنها بود — را پایان یافته میبینم و کنارهگیری همیشگی[3] خودم از اینجا از جایگاههایِ گردانندگی و هموندی[4] را به آگاهی میرسانم.
دیگر هموندان بهتر است بدانند که اینجا دیگر توانایی زدایش نوشته هایشان را ندارند و دور از باور نیست فردا ابزاری برای پیشگیری از ویرایش[5]
هم گذاشته شود, پس بهتر است پیش از فرستادن هر نوشتهای بخوبی به پیامدهایِ آن بیاندیشند و به این سخنگاه (مانند من) اعتماد افزوده و بیخود نکنند.
همه چی از زیر سر این دختره پا پتی شروع شد!!
اخراجش کنیددددد ! اخراج مانا ! (دائم)
به چه زبونی بگم ریشه همه ی این دعواها و دلخوری ها بخاطراین دختره ست!
من تنها تالار ادبسار رو دنبال میکردم و برای خودم ذخیره سازی میکردم. حب اگر مهربد بره کی دیگه میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جناب مهربد تجدید نظر کنید.
یه نفر نوشته: پیشنهاد میکنم امکان ویرایش پست بعد از 2دقیقه از ارسالش از بین بره و امکان حذف پست بعد از ارسال وجود نداشته باشه..
بعض ها پستی میفرستند و طبق نوشته اش پاسخ هایی میگیرند. بعدش میره پستشو ویرایش میکنه میگه من اینجوری نگفتم. اونجوری گفتم!!
برای جلو گیری از این رفتار ها بهتره امکان ویرایش بعد از 2 دقیقه غیر فعال بشه