08-19-2013, 06:48 PM
این داستان خداحافظی سوزناک و دردآور و تراژیک بعضی از کاربران خیلی مسخره و بی معنیه. اگر کاربری نمیخواد اینجا باشه دیگه خداحافظی نداره. به نظر میرسه انگیزه جلب ترحم و توجه ناشی از دپرسی موقت بهترین توجیه این عمل باشه. من مدت زیادی نمیتونستم سر بزنم. هم وقت نداشتم و در 50% مواقع امکان دسترسی. ولی قبل از این اتفاق خداحافظی نکردم. نتیجش میشه اینکه الان آقای مهربد برگشتند. درست مثل خداحافظی احساسی و خلق الساعه علی کریمی.
شما هم این آش رو هی هم نزنید. اگر کسی نمیخواد باشه خب نباشه. خودش باید تصمیم بگیره. تصمیمش وابسته به من و شما نیست. خودش میدونه چکار کنه.اگر هم تصمیم میگیره بره دیگه فیلم فارسی نکنیدش. رفتی به سلامت. اومدی هم خوش آمدی. تمام اینها زمانی مسخره میشند که مثلن طرف برمیگرده و میفهمه که این تصمیم احساسی یا هر دلیلی که در اون مقطع داشته بیخود بوده. دستکم اگر تصمیمش بیخود نبوده باشه اعلامش و فیلم و سریال بازی کردنش بیخوده. من همون زمان که این خداحافظی ها رو دیدم مایل بودم همچین پیکی بنویسم ولی خب الان که ایشون برگشتند این پیک من خیلی واقعی تر و منطقی تر جلوه می نماید.
شما هم این آش رو هی هم نزنید. اگر کسی نمیخواد باشه خب نباشه. خودش باید تصمیم بگیره. تصمیمش وابسته به من و شما نیست. خودش میدونه چکار کنه.اگر هم تصمیم میگیره بره دیگه فیلم فارسی نکنیدش. رفتی به سلامت. اومدی هم خوش آمدی. تمام اینها زمانی مسخره میشند که مثلن طرف برمیگرده و میفهمه که این تصمیم احساسی یا هر دلیلی که در اون مقطع داشته بیخود بوده. دستکم اگر تصمیمش بیخود نبوده باشه اعلامش و فیلم و سریال بازی کردنش بیخوده. من همون زمان که این خداحافظی ها رو دیدم مایل بودم همچین پیکی بنویسم ولی خب الان که ایشون برگشتند این پیک من خیلی واقعی تر و منطقی تر جلوه می نماید.
[COLOR="royalblue"]
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
[/COLOR]جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی