11-03-2010, 03:25 AM
sonixax نوشته: درسته تمام زبانها از هم تاثیر پذیرفته اند . آن 50% یک آمار کشکی بود که به این دوستمان نشان دهم همین طوری از روی هوا سخن پراندن چیزی را اثبات نمیکند که مدعی شده اند 92% زبان پارسی عربیست !!!!! تازه من خیلی کمتر گفتم
بله کاملا با بی پایه سخن گفتن مخالف هستم، اما عکس العملی اشتباه در قبال یک عمل اشتباه؟
از اتیلای گرامی درخواست می کنم در صورتی که منابعی برای مطالب نباشد بر آن اصرار نفرمایند ( البته این برای دوستان فارس زبانمان هم صادق است، اگر در بین ترکان افرادی همچون آتیلا ( احساسی سخن گفتن ) از 100 نفر 10 باشد در بین افراد فارس زبان این عدد بسیار بالاتر است، چون بسیار و بسیار رودرو بحث کرده ام ، با قاطعیت می گویم که جز ( البته افراد معمولی فارس زبان را نمیگویم ، افرادی که مثلا با سوادان متعصبانشآن هستند ) این جمله که شما آذری هستید ترک نیستد، آذری هم گویشی از زبان فاریست، چیز دیگری بلد نیستند
کسی این حرف را میزند که زبان ما گویش فارسیست،که یک جمله از حرف های ما را هم متوجه نمیشود!! من به این کار میگویم،حرف ابلهانه و احمقانه
شما در یک جایی گفتید کسی مشکلی با اموزش به زبان مادریتان ندارد،
اما ببینید اینها زبان ما را نفی میکنند، چه انتظاری باید از انها داشت؟؟ من از شما بپرسم، نمایند قوم فارس اینان هستند یا شما که مشکلی با حقوق ترک زبانان ایران ندارید؟؟