08-13-2013, 10:35 AM
undead_knight نوشته: اصولا اعترافات جالبی رو دیروز در مجلس شاهد بودیم:پدیدهای بود برای خودش مجلسِ دیروز. من به خاطرِ همین حرفهایی که نسنجیده از دهانِ این دیوانگان بیرون میزند و ناشی از جلسات، برنامه ها و گفتگوهای پشتپردهی اینان است و سازوکارِ این باندِ مافیایی و ردهبندیهایش را رو میکند، همیشه مشتاقم این چیزها را دنبال کنم و اینطور است که گاهی در کمالِ شگفتی میبینی یک ساعت است دارم سخنان یک آخوند را گوش میدهم! چندی پیش در برنامهی صفحهی آخر یک مصاحبه از پور محمدی که قرار است وزیر دادگستری شود پخش کردند که در آن میگفت:" من بیست روز قبل از انتخابات رئیسِ ستادهای انتخاباتیِ موسوی و کروبی (تنها روسای ستادهای انتخاباتی موسوی و کروبی و نه آن دوتای دیگر) را به دفتر دیوانِ محاسبات فراخواندم و به آنها گفتم که حق ندارید بگویید در انتخابات تقلب شده و اگر بگویید مجرم خواهید بود و... ". احتمالا زمانی که این داشته از تلویزیون پخش میشده، ضرقامی داشت لباس به تنِ تماشاچیانِ حاضر در مسابقه والیبالِ ایران و ایتالیا میپوشاند و گرنه من هرجور فکر میکنم نمیتوانم دریابم که چگونه ممکن است چنین چیزی به طور مستقیم از شبکهی یک پخش شود!
"آقای قدوسی نماینده مشهد هم گفت که "علت تاکید مخالفان روی فتنه، این است که فتنه بزرگترین خطر از اول انقلاب تاکنون بوده و کیان اسلامی را در معرض خطر قرار داده و خطر آن نیز از جنگ تحمیلی بالاتر بود"
کسشر هم تعاونی؟!