08-02-2013, 03:58 PM
دوستان من حقیقتا از این سخنان که مردمِ پیش از رضاشاه یک عده کر و کور و شپشو بودند که رضاشاه آنها را نجات داد واقعا تاسف میخورم به حالِ گویندهاش. اکثریت در همه جای جهان بی شک و تردید، احمق هستند، در آمریکا و انگلیس و سوئیس هم همین قاعده برقرار است. من نمیدانم این مشرطهخواهان و امثالِ آخوندزاده و تقیزاده و کسروی و کسانی چون ستارخان از مریخ آمده بودند یا چه؟ همان مشروطهای که به امتاع و اکراه، در قانونِ اساسی اصلِ تاییدِ قانون توسطِ پنج مجتهد را به شکلِ تشریفاتی گنجانده بود(چنانکه هرگز هم به کار نیامد)، همین اصل را هم بعدا از از قانون حذف کرد. بدونِ اینکه نیاز باشد مثلِ رضا قلدر بحران و فاجعهای چون مسجد گوهرشاد بیافریند و هزار نفر را بکشد.
فراموش نکنید که ایرانِ پیش از رضاخان در جنگِ جهانی اول چه بر سرش آمده بود و میلیونها نفر در اثر قحطی و بیغذایی کشته شدند و این عملا یک نسلکشیِ تمامعیار بود که هنوز هم دولتِ انگلیس با اینکه پبیش از پنجاه سال از آن گذشته، هنوز هم اسنادش را از حالتِ محرمانه خارج نکرده است. من موکدا پیشنهاد میکنم آن مقالهای که از رامین کامران آوردهام را بخوانید، تقریبا حیاتی است.
فراموش نکنید که ایرانِ پیش از رضاخان در جنگِ جهانی اول چه بر سرش آمده بود و میلیونها نفر در اثر قحطی و بیغذایی کشته شدند و این عملا یک نسلکشیِ تمامعیار بود که هنوز هم دولتِ انگلیس با اینکه پبیش از پنجاه سال از آن گذشته، هنوز هم اسنادش را از حالتِ محرمانه خارج نکرده است. من موکدا پیشنهاد میکنم آن مقالهای که از رامین کامران آوردهام را بخوانید، تقریبا حیاتی است.
کسشر هم تعاونی؟!