03-01-2011, 10:21 PM
کسی میداند ماجرای سرکوب امروز از چه قرار بود؟ چرا اینطور کردند؟ من سه ساعتی میدان انقلاب بودم و خشنترین صحنههای زندگیام را تجربه کردم. نیروهای فشار در حرکتی بسیار احمقانه و آشکارا برنامهریزی نشده مردم را از تمام طرفین محاصره کردند و راه ِ فرار را بستند. این چه کاری بود؟ مثلا میخواستند تمام مردم را دستگیر بکنند؟ برای مردم راه فرار باقی نگذاشتند و طبیعتا چارهای بجز مقابله به مثل و حملهی متقابل باقی نماند.من خودم شخصا شاهد قمه خوردن نیروهای ضدشورش و شلیک تیر جنگی به مردم در ضلع جنوبی(اول خیابان کارگر)بودم. ما دو ساعت مداوم بزن بزن کردیم تا توانستیم ضلع شرقی را باز بکنیم و فرار بکنیم. اینطرف دست بسیج سپرده شده بود و آسیب پذیرتر از باقی جاها بود. اوضاع امروز به شدت از کنترلشان خارج شد. من تصور میکنم نیروهای بسیج بدون هماهنگی با نیروهای انتظامی به صحنه آمده بودند و کار آنها را خراب کردند. آمار کشتهشدگان هر دو طرف و دستگیریها بسیار بالا خواهد بود.[color="silver"]
---------- ارسال جدید اضافه شده در 10:21 pm ---------- ارسال قبلی در 10:13 pm ----------
[/color]الان یکی از رفقا تلفنی گفت که در میدان فردوسی هم همینطور مردم را محاصر کردهاند. گویا برنامهشان بوده.
---------- ارسال جدید اضافه شده در 10:21 pm ---------- ارسال قبلی در 10:13 pm ----------
[/color]الان یکی از رفقا تلفنی گفت که در میدان فردوسی هم همینطور مردم را محاصر کردهاند. گویا برنامهشان بوده.
زنده باد زندگی!