07-24-2013, 09:48 AM
Russell نوشته: آری زنستیزی/مردستیزی اینجا آزاد است.انیجا گویا دوستان همچنان درنیافتهاند (یا نمیخواهند دریابنید) که چه فرقی بین بحثِ مستدل و مستند با گفتمانِ غیراخلاقی نژادپرستی وجود دارد و مثلا اگر آماری نشان دهد که فرضا سیاهپوستها در آمریکا بیشتر مرتکبِ جرم میشوند، این یک بحثِ فکچوال است نه یک سخنِ نژادپرستی که سیاهپوستان را با پیشفرض قضاوت میکند! تفاوتِ نژادپرستی و تحلیل یا بررسی تاریخی/مستند/مستدل/اجتماعی... در همین است نژادپرستی پیش از بررسی حکم را داده و سپس به دنبالِ شواهدِ آن میرود(خیلی اوقات هم نمیرود) اما آن یکی از آنچه که در اثرِ مشاهده/تحلیل/تطبیق... بدون هیچ پیشفرضِ قبلی بدست آمده، پدید میآید.
آنچه اینجا میلاد گرامی هم گفت درباره عدم تشویق به کشتار و اینها زیر مجموعه عدم تشویق به خشونت جای میگیرد.ربطی به این جعلیات که میخواهند سانسور زنانه را با آویزان شدن و جعل بزور ببرند زیر چتر نژادپرستی ببرند ندارد.
البته هم امیر و هم من و دیگرِ دوستان به خوبی میدانستند که پیامدِ این بحثها چه خواهد بود. من هم اولین بارم نیست که نوشتههایم در این مورد در سایتهای مختلف سانسور میشوند (مطمئنم که امیر و دیگر دوستان هم چنین تجربیاتی داشتهاند) و تقریبا به آن عادت دارم. از منظرِ شخصی برایم چندان اهمیتی ندارد، چرا که استفادههای خودم را از این بحثها بردهام، اما در از منظرِ عمومی برای رساندنِ این حقایق به گوشِ دیگران اهمیتی بسیار داشت که آنهم راههای زیادِ دیگری برای آن منظور همچنان هست و من مطمئنا آنها را دنبال خواهم کرد، چرا که حقیقت همچنان آنقدر برایم ارزش دارد که تبعاتِ این چنینی را به جان بخرم؛ همان کاری که امیر کرد و بلایی که بر سرِ نامِ کاربری «امیر_2591» با بازگور کردنِ آنها برای اولین بار در مدیای پارسی، آورد.
کسشر هم تعاونی؟!