07-07-2013, 08:48 PM
Anarchy نوشته: حداقل بیا یه پست دیگه بده که سر راست بشه هزار تا بعد برو ایرانبانوی عزیزدقیقا آنارشی جان تو گلوم مونده بود این یکی:))
Anarchy نوشته: ! جدا از شوخی ، من فکر میکنم به دلیل یه بحث و ناراحتی نباید این جوری انجمن رو رها کنی بری...دیگه این جور دلخوری ها پیش میاد و این محیط هم مجازی هست !! پس اگر امکانش هست یه تجدید نظری بکن در این تصمیمتنه آنارشی جان ما از اونجور خونه واده هاش نیستیم:))
و اتفاقا باید همینجا از تمامی تلاشهای مدیران اینجا خصوصا شما,میلاد عزیز,مهربد گرامی مادامی که حضور داشتند و سایر عزیزان بابت هرچه سالم تر و کارا کردن محیط انجمن تشکر ویژه کنم.به هر سو هر انجمنی مسائل خود را دارد و اگر گلایه ای هم احیانا از طرف کاربران میشود تنها به خاطر احساس علاقه و تعلقشان است.
ممنون و سپاسگزار
Bibak نوشته: ایرانبانو جان، شما یکی از کسانی هستید که اینجا باهاش بیشترین توافق فکری رو داشتم، به خاطر همین خیلی ناراحت میشم اگر اینجا نیایید و دوست دارم برگردید. یادمه اولین پستهای شما رو در تاپیک تیمارستان خوندم.:))) تیمارستانممنونم بی باک جان.
به هر حال برای شما دوست خوب، آرزوی موفقیت میکنم.
برای منهم همینطور بوده و از اینکه دوستی چون شما را توانستم بیابم خوشحالم و امیدوارم روزی فرا رسد که بتوانیم
یکدیگر از نزدیک ببینیم.
من هم برای شما دوست نازنین آرزوی بهترینها رو دارم
+
باز هم سپاسگزارم و امیدوارم روزی فرارسد که باز بتوانم در کنار دوستان باشم.....
.
.
.
.
راستی راسل خوش گذشت
شراب اولی تر ...