02-19-2011, 10:52 AM
منم قبول دارم دخترا هر چی خوشگل تر باشن مخشون تعطیل تره،دلیلشم این میدونم که زن های چیزی دارن به نام "قدرت سکس" این قدرت باعث میشه بین پسرها همه جا پذیرفته بشن و مورد احترام واقع بشن و همین موضوع باعث میشه اونها زحمت اینکه اخلاق درستی داشته باشند یا درست فکر کنند تا مورد قبول و احترام بقیه قرار بگیرند رو به خودشون ندهند،ولی در واقع این احترامی که دریافت میکنند یک احترام واقعی نیست بلکه به خاطر همون قدرت سکس هست و اینکه اون شخص میخاد با اون دختر بخوابه و دیگه اصلا کاری نداره اون چی میگه،و به خاطر همینه که اگر منی که پسرم وارد یه کلاب بشم دخترها یا پسرهای دیگه تف تو صورتم هم نمیندازند ولی یک دختر رو بدون اینکه بشناسند اون طرف رو اون احترام رو دریافت میکنه ولی من باید آدم به درد بخوری باشم درست فکر کنم آدم جالبی باشه تا مورد قبول بقیه قرار بگیرم،از نظر من هوش یک شخص هیچ ربطی به جنیسیت اون شخص نداره،بلکه به طرز برخورد اجتماع با اون جنیست برمیگرده،به خاطر همینم هست که دخترهایی که صورت زیاد جالبی ندارند خوش برخوردتر،عاقل تر،قابل تحملتر بودند ولی دخترهای خوشگل همیشه اعصاب منو له کردند چون توی اجتماع مورد توجه پسرهای زیادی قرار میگیرند توجه زیادی هم لازم دارند که دادن این مقدار توجه به یه دختر برای شخصی مثل من ممکن نیست،و اصلا اعصابشو ندارم،من الان سه سالی میشه با هیچ دختری رابطه نداشتم دلیلشم بیشتر این بوده که همیشه قبل از اینکه برم سراغ دختره،دختره خودش یه خطهایی داده که کوکوهد هست،یا زیادی مذهبی و یا اینکه به محض اینکه گفتم مسلمون نیستم چون جریان شوهر آینده و اینها زرت میشه به هم زده،خلاصه قید دخترو دو سه سالیه زدم شهری که توش هستمم انقدر کوچیکه که به جمع غیرعمومی دخترا برنمیخورم و سکس هم انقدر برام ارزش نداره که بخام هزار دروغ سوار کنم که بتونم دختره رو ببرم تو اتاق خوابم،خلاصه بد گیری افتادیم تو این جامعه ی مریض