02-18-2011, 09:18 AM
shinbet نوشته: جناب رآکتور ، بحث ما اینجا کار کردن شخصی در بیرون و یا کار نکردن نیست و یا تفاوت عقل و هوش. بحث این هست که من میگویم زیبایی یک شخص هیچ رابطهای با هوش یا عقل احتمالی او ندارد.
من میگم مغز یک انسان باهوش مثل یک کامپیوتر mainfraim میمونه. این کامپیوتر هرچقدر هم که پیشرفته باشه ولی وقتی درش داده ای برای پردازش وجود نداشته باشه هیچ بهره ای نداره.
در اون صورت یک لپ تاپ معمولی(یا حتی یک حافظه ی Flash) که اطلاعات مورد نیاز درش قرار داره بهره ی خیلی بیشتر و در نتیجه ارزش خیلی بیشتری داره.
در مورد ربط زیبایی با هوش با شما هم عقیده ام.
حتی اگر فرضا ثابت هم بشه که از نظر علمی بر روی کاغذ مثلا افراد زیبا لزوما از بقیه باهوش ترند (که تجربه ی من میگه اینطور نیست) باز هم این چیزی رو عوض نمیکنه. چون اولا هوش تعریف کاملی نداره! یعنی ما هوش رو در چی میبینیم؟ (مثلا من هوش رو در عقل میبینم که برای خودش تعریف خاص دارم که قبلا گفتم) دوما این هوش در نهایت مثل همون کامپیوتر main fraim میمونه! وقتی داده ای درش نباشه یعنی عقلی درش نباشه (که تاکید من تو پست های قبلیم بر این بود که این عقل تو برخورد های اجتماعی بوجود میاد) پس هیچ دردی رو دوا نمیکنه! = خنگ, بدرد نخور!
مثل اون کامپیوترهای mainfraim سازمان هوافضای ایران که هر چقدر هم قدرت پردازشش بالا باشه ولی چون داده ای درش برای پردازش وجود نداره با وجود قیمت میلیون دلاریش افتاده یک گوشه خاک میخوره!
(مثال ربط مغز انسان با کامپیوتر رو فقط برای درک و بیان بهتر گفتم)
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد