06-17-2013, 10:44 PM
nevermore نوشته: باز که شما گفتید وارد بازی کثیف حکومت شده اند.جان من زمانی که من می گویم تغییر حداقلی خواسته ی من بوده چگونه وارد بازی نظام شده ام؟پیشتر هم گفتم شما دوستان رای دادن را همچون باکرگی می دانید که اسپاگتی نکند که رای بدهیم و باکرگی مان را بر باد دهیم.گیرم که سخن شما درست باشد و وارد بازی کثیف حکومت شویم.گفتم چه از دست داده ایم؟خواهشا آه و فغان نکنید که آی برای اینها وجهه خریدید که این استدلالتان پیشتر پنبه اش زده شده.
چه پنبه ای را زده اید ؟ به جز یک سری حرفهای تکراری که پیشتر از وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی به گوش میرسید چیز تازه ای گفتید ؟
حدس میزدم که سخنانشان تاثیر داشته باشد ولی نمیدانستم ذهن دوستان مثل سی دی خام یک طرفه است و فقط یک بار ظبت میکند و بعد مدام پخش !!!
یک سری بزنید به سایتها و خبرگزاریهایشان ببینید چه طوری دارند از این حماسه سیاسیشون تعریف میکنند و چه طوری دنیا هم این سیرک رو باورش شده .
چیزی که با شرکت در انتخابات پنبه شد همون چُس مثقال بی اعتباری بود که با هزار زور و ضرب علیه حکومت جمع شده بود . امروز ما برگشته ایم به 12 سال پیش بعد شما میگویید چیزی از دست نرفته ؟
این عینک تعصب را بگذارید کنار و دست کم در آینده در صورتی که گند کار درآمد انقدر شجاعت داشته باشید که اعتراف کنید اشتباه کردید .
nevermore نوشته: باقی سخنانتان هم از دید من جز توهم توظئه نیست و نهایتا به اندازه ی حدس و گمان من و کسانی که رای دادند ارزش دارد.من نمی دانم این حس عقل کل بودن از کجا می آید؟حالا باز بروید چون مسلمانان به جای فرنودآوری صفحه صفحه تحلیل های آبکی کپی پیست کنید.
خوب است یک کلمه یاد گرفته اید که مدام تکرارش کنید .
nevermore نوشته: با تمام این اوصاف من به نظر تحریمی ها احترام می گذارم اما نمی دانم چگونه و بر اساس چه استدلالی شما همه ی رای دهندگان را گاگول فرض می کنید؟
من یک کلمه گفتم در صورتی که در آینده مشخص شد گند زده اید چه حسی خواهید داشت و شما به مانند خمینی گفتید هیچی !
همین هیچی گفتنتان نشان از جوگیری و تحت تاثیر تبلیغات بودنتان دارد گرامی .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری