06-16-2013, 10:44 PM
Ouroboros نوشته: این دیگر حسابی ملال آورست، رای بیشتر احمدینژاد در دور دوم را میتوان از این روشها توضیح داد: ۱. رفسنجانی هرگز اصلاح طلب نبوده و نیست که بخواهد تمام رای اصلاح طلبها را بگیرد! ۲. با حذف دیگر کاندیدهای اصولگرا طبیعتا رای اصولگرایان به احمدینژاد میرسیده. ۳. نفرت وسیع مردم از اکبرشاه باعث رای دادن بخشی از مردم به کاندیدای ناشناختهتر و کمتر بدنام شد. هیچکدام از اینها در توجیه آمار رسمی ۵۹٪ مشارکت واجدین شرایط به داد شما نمیرسد.
آها پس با وجود اعتلاف اصولگرایان و رفسنجانی باز هم مردم رفتند در شرایطی که همه میگفتند اگر احمدی نژاد رای بیاورد خیابانها را زنانه مردانه میکند ! به احمدی نژاد رای دادند ! (امیر جان من آن موقع ایران بودم ! در تمام تهران بالا پایین میکردم و نظر مردم را نسبت به انتخاب احمدی نژاد میشنیدم حتا به شهرهای اطراف هم رفتم و دیدم جو حاکم نگرانی از به قدرت رسیدن احمدی نژاد بود)
پس اگر این طور باشد که مردم به خاطر نفرت از رفسنجانی به کسی که ازش میترسیدند رای دادند به راستی که مردم احمقی داریم .
منتها من هنوز پاسخی نگرفتم و نمیفهمم که چه طور میشود که 11 + 5 = 17 !!! آن هم در شرایطی که در دور دوم مشارکت 2% کمتر شده بود.
اگر شما نمیخواهید توضیح دهید اشکالی ندارد ولی مهر ورزیده پروپاگاندای وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی را تکرار نکنید که مردم چون از رفسنجانی نفرت داشتند به احمدینژاد رای دادند! جوی که در آن زمان در خیابان بود و حرفی که هر غیر بسیجی میزد این بود که برویم به رفسنجانی رای بدهیم که احمدی نژاد رای نیاورد . آن نفرتی که شما دارید ازش حرف میزنید در مقابل ترسی که مردم از احمدی نژاد داشتند نزدیک به صفر بود با وجود همین نفرت!!!! رفسنجانی از سایر کاندیداهای اصلاح طلب بیشتر رای آورد. طبیعتن میبایستی با اعتلاف اصلاح طلبها با کارگزاران رای های اصلاح طلبان به سمت رفسنجانی سرازیر میشد ولی نشد، به جاش به یکباره شمار رای های جبهه اصول گرا که همه از به قدرت رسیدنشان نگران بودند و در شرایطی که هیچ تشکلی به جز جامعه اسلامی دانشجویان از احمدی نژاد حمایت نکرده بود تعداد رای های احمدی نژاد به 17 میلیون و اندی رسید.
آن چیزی که شما از به زبان آوردنش ترس دارید را من برایتان میگویم :
BBCPersian.com
BBCPersian.com
با توجه به تقلبی که دور اول شد و صدای کسی در نیامد به سادگی قابل پیش بینی بود که در سال 88 هم تقلب خواهد شد. منتها از آنجایی که در تقلب نخست جیک کسی در نیامد در سال 88 تقلب را در همان دور اول و احتمالن بدون شماردن آراء صورت دادند و به میزان مشارکت مردم در آن دوره و جو بسیار منفی که بر علیه احمدی نژاد ایجاد شده بود طوری که بخشی از طرفداران احمدی نژاد هم ریزش کرده بودند توجه نکردند که باعث شورش و اعتراض شد و این همان اشتباه تاکتیکی حکومت بود در صورتی که اگر در همان 88 هم به شیوه 84 تقلب میکردند احتمالن آب از آب تکان نمیخورد.
در ضمن بحث من از اول این نبوده که مشارکت در سال 84 زیاد بوده یا کم . بلکه بر سر این بوده که چه مشارکت زیاد باشد چه کم همان دلقکی که آغا میخواهد از صندوق بیرون میآید. شما به اعمال نظر و رایتان در شرایطی دل بسته اید که از میان بیش از 600 کاندید تنها 8 نفر تایید صلاحیت شدند و از همان 8 نفر دو نفر همین طوری الکی و بیدلیل کنار کشیدند !!!
به عبارت ساده تر این شمایید که باید نشان بدهید دلیل انتخاب احمدی نژاد برای نخستین بار در سال 84 مشارکت کم مردم بوده و نه تقلب کما اینکه در سال 88 با وجود مشارکت آنچنانی مردم تقلب شد و در مورد این توهم که اگر مردم شرکت کنند تقلبی نخواهد شد دست کم یک مثال نقض قوی وجود دارد.
جالبه که دوستان به چیزی که هرگز امتحان نشده میتازند و نکوهشش میکنند ولی به مساله ای که 11 بار امتحان شده و 10 بارش نتیجه درخوری نداشته ایمان دارند و از آن دفاع میکنند !!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری