11-02-2010, 08:46 PM
ببینید مشکل به نظر من سر طرز بیان است ، گمان میکنم که دوستان ترک قبول داشته باشند که نژادشان به ماد ها بر میگردد و اصولن ترک نژاد نیست بلکه قومیت و ملیت است .
خوب این مادها که هستند ؟ مادها ساکنین بسیار قدیمی فلات ایران هستند از نظر گنجینه ژنتیکی با سایر اقوام منطقه ریشه مشترکی دارند :
ماد - ویکیپدیا
و اما در مورد آریایی ها :
آریایی - ویکیپدیا
و پارس ها :
پارس - ویکیپدیا
به طور کلی پارس نژاد نیست ، بلکه قوم است که از نظر ژنتیکی با آریایی ها و ماد ها هم ریشه اند ، یعنی مردمان ایران زمین همگان از نظر ژنتیکی یک ریشه دارند و یکی هستند .
حالا بحث دقیقن سر چیه ؟ سر زبان ترکی است یا سر ژنتیک ؟
به نظر من مساله زبان زیاد چیز مهمی نیست که همه بزرگش کرده اند ، فرض کنیم که در استان های آذربایجان فعلی و یحتمل ایالات آذربایجان آینده زبان ترکی تدریس شود ! چه چیزی از سایرین کم میشود ؟
خوب این مادها که هستند ؟ مادها ساکنین بسیار قدیمی فلات ایران هستند از نظر گنجینه ژنتیکی با سایر اقوام منطقه ریشه مشترکی دارند :
ماد - ویکیپدیا
و اما در مورد آریایی ها :
آریایی - ویکیپدیا
و پارس ها :
پارس - ویکیپدیا
به طور کلی پارس نژاد نیست ، بلکه قوم است که از نظر ژنتیکی با آریایی ها و ماد ها هم ریشه اند ، یعنی مردمان ایران زمین همگان از نظر ژنتیکی یک ریشه دارند و یکی هستند .
حالا بحث دقیقن سر چیه ؟ سر زبان ترکی است یا سر ژنتیک ؟
به نظر من مساله زبان زیاد چیز مهمی نیست که همه بزرگش کرده اند ، فرض کنیم که در استان های آذربایجان فعلی و یحتمل ایالات آذربایجان آینده زبان ترکی تدریس شود ! چه چیزی از سایرین کم میشود ؟
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری