06-16-2013, 02:15 PM
Anarchy نوشته: دوستان که میگن این سری حکومت غافل گیر شده ، خب میتونست علی الحساب برای خروج از شوک 400 هزار رای جناب روحانی رو جا به جا کنه تا انتخابات بره دور دوم و تو این یک هفته هم از شوک بیان بیرون هم یه نقشه جدید بریزن که چیکار میتونن بکنن !!شما کماکان دارید احساسی به قضیه نگاه میکنید و من واقعا از سطح استدلال تان متعجب شده ام.پر واضحه که کشیدن انتخابات به دور دوم در صورت تصمیم به عدم تقلب گسترده و انتخاب یکی میان جلیلی و قالیباف بسیار برای حکومت هزینه اور بود.یک هفته باید کمپین ها و حضور خیابانی مردمی را تحمل میکرد که مشخص نبود حضورشان به چه نمی انجامید.پس عاقلانه بود اگر نمی خواستند تقلب کنند همین دور اول قضیه را خاتمه دهند.این 400 هزار تا اختلاف هم برای القا این باور به مردم بود که اصول گرایان با مخالفان چندان تفاوت رای ندارند.
دوستان 88 ای لطفا بیشتر از این خودتون رو دچار تناقض تحلیلی نکنید...شما الان به گفته طرفداران ولایت ، باید بپذیرید که 88 هم تقلب نشده !!
این استدلال هم که چون الان تقلب گسترده و نادیده گرفتن همه ی رای ها انجام نشده پس 88 هم تقلب نشده در حد همان بسیجی های طرفدار ولایت است.یک بار دیگر به توضیحی که من و داریوش دادیم در مورد تعداد رای ها و تحریمی ها نگای بیاندازید تا دریابید 88 تقلب شده بود یا نه.گفتم انتخاب برای حکومت میان تقلب و هزینه ی گزاف اش و انتخاب روحانی و هزینه ی کمتر بود که اینبار نشان دادند عاقل تر شده اند.