06-16-2013, 11:21 AM
Dariush نوشته: من نمیدانم دوستان اصلا تظاهراتِ 88 را رفتند و دیدند یا نه! بیشک اگر میدیدند اینقدر آنرا تحقیر نمیکردند. اخیرا در مصاحبه با صدای آمریکا، یکی از کسانی که در سپاهِ ولی امر که مسئولِ حفاظت از بیت رهبری و خامنهای است، فعالیت میکرد و اکنون در آمریکاست، میگفت تنها در یک روز 36 نفر با گلوله کشته شدند و آنچنان زیرِ دست و پا ماندند که چهرهشان قابل شناسایی نبود. چند میلیون آدم، در دموکراتیکترین و متمدنانه ترین شکلِ ممکن آمدند در مقابلِ وحشیترین رژیم اعتراض کردند و بعد با گلوله، شوک الکتریکی، بطری نوشابه، گاز اشکآور و ... سرکوب شدند، اکنون ما باید علتِ نخست را رها کرده و اینکه چرا با «خفیفترین» نوعِ آدمکشی از ترسِ جانشان رفتهاند خانه، باید موضوع معترضهمان شود. اگر حداقل باتومِ بچه پانزده ساله را بر مردِ پنجاه ساله میدیدند، اینگونه نمیگفتند.
و حسرت برای اینکه مردمِ ما مثلِ تروریستهای سوریهای نیستند، دیگر عجیب نیست، شوکآور است!
حقیقت اینه که مردم ما لیاقت چیزی بیش از جمهوری اسلامی را ندارند . این رو میشه از رفتار و عملکردشون در مواقع حساس دید.
آزادی هزینه دارد مردمی که حاضر به هزینه دادن نیستند سرانجامی بهتر از این ندارند .
جانباختگان اعتراضات به نتایج انتخابات دهم ریاست جمهوری ایران - WiKi
همش 80 نفر در جریان اعتراضهای سال 88 کشته شدند ! اگر بخواهیم ادعاهای بی سند و مردک رو هم قبول کنیم فوق فوقش بشود 200 نفر !!! تعداد کشته شدگان حوادث رانندگی در یک روز در ایران خیلی بیشتر از این مقداره !
منتها ایرانی جماعت چه امیر گرامی باشد ! چه مهربد چه من چه آنارشی چه دیگری هر چیزی را به شدت اگزجره میکند.
اگر امیر نوشته من را تا پایان میخواند متوجه میشد که چرا بیخود و بیجهت 500 کیلومتر راه را طی کرده و سپس رای داده و رایش درجا به زباله دانی ریخته شده.
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری