06-16-2013, 09:30 AM
من رای دادم. هیچ اهمیتی هم برام نداشت رای دادن یا ندادن تا حدی به اصرار خونواده بود که رای دادم. پشیمون و شرمنده هم نیستم. خوشحالیمو پنهان نمیکنم، دلم خنک شد اصولگراها شکست خوردند. قدری امید به دلم راه پیدا کرده. در واقع این انتخاب بین بد و بدترین بود. خدایی نکرده طرفدار روحانی هم نیستم ولی به نظرم اگر جلیلی رای میاورد مجبور به خوردن علف میشدم و میشدیم. در اینجا و بیرون اینجا وقتی ناراحتی دوستان تحریمی رو میبینم دلم میسوزه که داریم پای جمهوری اسلامی میسوزیم. واقعا متاسفم از حسی که دارید ولی باید سطح توقعاتمون رو بیاریم پایین. و لزوما نمیشه رژیم رو برنده انتخابات دونست. روند لیبرال شدن ایران مدتهاست آغاز شده و ترمز آن هم بریده. فقط امیدوارم با یک این رییس جمهور غیر اصولگرا قدری زودتر به جلو بریم. خودمم به این کشور هیچ امیدی ندارم ولی به هر حال داریم اینجا زندگی میکنیم و با ناامیدی هم مشکلی حل نمیشه.
به نظرم نباید بین تحریمی ها و آزادیخواهانی که رای داده اند شکاف ایجاد بشه. همه ما در یک جبهه هستیم.
+
تور من هم کار میکنه. :||| مثل فراری نه، ولی بد نیست.:)
به نظرم نباید بین تحریمی ها و آزادیخواهانی که رای داده اند شکاف ایجاد بشه. همه ما در یک جبهه هستیم.
+
تور من هم کار میکنه. :||| مثل فراری نه، ولی بد نیست.:)