06-15-2013, 10:06 PM
Ouroboros نوشته: دوستان، جالب است که شما از گنجایش تغییر در انتخابات صحبت میکنید اما حرفی از توانایی تغییر با در خانه نشستن خشک و خالی که آلترناتیو دیگر به شرکت در انتخابات بود نمیزنید و از آن ایرادی نمیگیرید؟ هر اندازه بهبود شرایط، به بهای شرکت در انتخاباتی که نظام مقدس به هر حال آنرا پرشور و حماسهآفرین و ... لقب میداد میارزد. تغییر و دگرگونی رسمی و غیررسمی از دل امید و آسایش بیرون میآید نه یاس و فلاکت، اگر قرار بود شرایط بد مردم را به سرنگون کردن ج.ا تشویق بکند تا بحال این نظام بارها ساقط شده بود، زیرا وضع مملکت از همین چهار سال پیش «چندین برابر» بدتر شده.
راسل جان من نمیدانم شما چگونه از بیاثر بودن آرای مردم صحبت میکنید وقتی آرای مردم اثر گذاشتهاند!
مشکل نه با رای دادن حل میشه نه با رای ندادن !! ضمن اینکه حداقل اگه رای ندادن رو مساوی با بی کنشی بدونیم زحمت و هزینه و انرژی ای هم براش نذاشتیم اما وقتی رای دادن رو موثر بدونیم ولی نتونیم اثبات کنیم یا همراه بشه با امید واهی ، سر خوردگی و از دست دادن انگیزه ، به نظرم غیر منطقی تر هست این کار...
من مشکلی با رای دادن مردم نداشتم ، اما زمانی به نظرم ارزش داره و اسمش کنش فعال مردم هست که بر اثر جوگیری یک هفته آخر و خوندن مقاله اکبر گنجی و صحبت های نوری زاده و برنامه های بی بی سی نباشه...من کسی رو سراغ دارم که در عرض چند هفته چند بار نظرش عوض شده و حتی برداشت درستی از ساختار قدرت در ایران نداره...واقعا هم بحث کردن با این افراد اعصاب زیادی میخواد...
امشب هم که به سلامتی ملت شاد و سر خوش ریخته بودن بیرون و بیشتر از درخواست مطالباتشون درگیر بحران هورمون های جنسیشون و بزن و برقص بودن...نهایت شعارشونم این بود که " برادر شهیدم رایتون پس گرفتم " و کمی هم : روحانی یادت باشه موسوی باید باشه" !!
من بعضی وقتا فکر میکنم ما هم باید رویای تغییر در ایران رو فراموش کنیم...