06-15-2013, 06:40 PM
Ouroboros نوشته: دوستان، جالب است که شما از گنجایش تغییر در انتخابات صحبت میکنید اما حرفی از توانایی تغییر با در خانه نشستن خشک و خالی که آلترناتیو دیگر به شرکت در انتخابات بود ایرادی نمیگیرید؟ هر اندازه بهبود شرایط، به بهای شرکت در انتخاباتی که نظام مقدس به هر حال آنرا پرشور و حماسهآفرین و ... لقب میداد میارزد. تغییر و دگرگونی رسمی و غیررسمی از دل امید و آسایش بیرون میآید نه یاس و فلاکت، اگر قرار بود شرایط بد مردم را به سرنگون کردن ج.ا تشویق بکند تا بحال این نظام بارها ساقط شده بود، زیرا وضع مملکت از همین چهار سال پیش «چندین برابر» بدتر شده.
راسل جان من نمیدانم شما چگونه از بیاثر بودن آرای مردم صحبت میکنید وقتی آرای مردم اثر گذاشتهاند!
امیر جان خب بالاخره در سنجش سود یک عمل و عدم آن برای هر دو باید دلیل آورده شود.بنگر من در هر دو صورت تاثیر عینی چندانی حاصل نمیشد چراکه مشکل برنامه اتمیست و رئیس جمهور در آن هیچکاره.ولی از نظر روانی و برای ادامه راه اثرات روانی سال 88 و خشم مردم بسیار موثر میبود و اتفاقات امید بیشتری هم به آن بود.تنها نفع رای دادن میتوانست خارج شدن مردم از بیکنشی و امید میبود که بنظر من چندان به آن هم نرسیدند مردم،الان یک جو خوشحالی و بوق الکی برپاست که یقین دارم با سرخوردگی چند برابر زمان خاتمی توام خواهم بود.
در مورد رایها هم اثرش هم ازت تعحب میکنم امیر جان،حقیقتا من نمیدانم چطور قرار است در ناشفافترین و مافیاییترین نوع شمارش رای که هیچکس جوابگو نیست و رهبر میاید میگوید انتخابات 33 است که همه سالم بوده، خفه شوید، انتظار دارید رابطهای علی بین نظر مردم و رایهای اعلام شده از ج.ا بشود برقرار کرد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound