06-12-2013, 05:27 PM
Ouroboros نوشته: یکی برای من توضیح بدهد این دیگر چه جور ائتلاف است که در آن عارف حتی نامی از روحانی نمیآورد؟! ائتلاف در جهان متمدن یعنی یک نماینده «به سود» یک نمایندهی دیگر کنار میرود و مشروط بر پیروزی او بخشی از قدرت را در اختیار میگیرد(مثلا چند وزارتخانه، نهاد اجرایی و ...). به این میگویند ائتلاف. اینکه نامهی فدایت شوم برای خاتمی بنویسید و بروید پی کارتان بیآنکه مشخص باشد در مقابل چه گرفتهاید، و اساسا صراحتا بگویید که بخاطر کدامیک از نمایندگان خارج شدهاید و ... میشود کنارهگیری به سبک اسلامی-ایرانی، نه ائتلاف. کسی بخاطر رای آوردن طرف مقابل کنارهگیری نمیکند ! اسم این ائتلاف نیست، شما اگر به نفع کسی از رقابت خارج میشود در مقابل علنا درخواست شراکت به میزان نقشی که ایفا کردهاید در دولت بعدی را خواهید داشت، مگر آنکه از آغاز بخاطر شعبده بازی و خیمهشب بازی و فریب مردم وارد کارزار شده باشید. چنانکه «من هرچه این نمیتواند بگوید را میگویم و با ایستادن جلوی این و آن برای خودم میزانی رای درست میکنم، سپس به سود او کنار میروم و بخشی از جامعه که هرگز به روحانی رای نمیدادند را مجاب به این کار میکنم».
برداشت من این هست که عارف رو در واقع به اجبار و بدون میل خودش مجبور کردن کناره گیری کنه...چون هم قبلا خودش گفته بود تا آخرش هست هم نوع بیانیه ای که داده این عدم رضایت رو نشون میده !! بیچاره مردمی که دوباره روی یه نفر حساب باز کردن...