06-10-2013, 02:21 AM
Dariush نوشته: آن که آری؛ اما شاید نخواهند کار به آنجا برسد و ریسک کنند و از ترس فتنه 92 دست به چنین کاری بزنند. یک احتمالِ دیگر هم هست و آن اینکه شاید میخواهند با این چیزها تنورِ یخزدهی انتخابات را اندکی گرم کنند. من البته فکر نمیکنم روحانی پتانسیلِ لازم برای آفرینشِ یک فتنه شبیه به سالِ 88 را داشته باشد. در مناظرهی آخری البته قدری از خود لیاقت نشان داد، اما همچنان مجموع شرایط نشان میدهند که احتمالِ چیزی شبیه به سالِ 88 خیلی کم است. قرار است دوشنبه نتیجه ائتلاق روحانی و عارف مشخص شود. من فکر میکنم اگر ایندو به نفع روحانی ائتلاف کنند(که احتمالش زیاد است)، امکانِ پیروزی اصلاحطلبان در صورتِ عدمِ تقلب زیاد است. نکته دیگر آنکه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که بسیار پرنفوذ است و رابطهی بسیار نزدیکی با بیت خامنهای دارد، از ولایتی پشتیبانی کرده. همانطور که گفتم، کاندیدِ خامنهای ولایتی است و لاغیر. اکنون مشکوکم که شاید بخواهند ولایتی را از صندوقها بیرون بیاورند. روزنامهها و سایتهای حکومتی هم در مورد پیروزی ولایتی در واپسین مناظره، بسیار جولان دادهاند.ولایتی با این حرفهایی که درباره برنامه هستهای زد بنظرم باورش کمی سخت میشود که گزینه خامنهای باشد چرا که یک چیز اگر روشن باشد حماقت خامنهای در ادامه ساخت بمب است.الان بنظرم احتمالا نظر آغا با قالی باف باشد بیشتر.
اساسا ولی این داستان انتخابات ج.ا داستان عجیبی است و همه را سر کار گذاشته،من حتی مطمئن نیستم که اینها اصلا رایها را برای اطلاع خودشان هم که شده میشمارند یا نه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound