05-20-2013, 01:18 AM
من فارغ از کاراکترپردازی و پردازش بروی نوع ِ شخصیت نقشها ؛ با ساختار بازی بازیگران همراه
میشوم، سپس روایت کاراکترها! به عنوان مثال بازیگری منعطف که توانایی خلق کاراکترهایی
سراسر متفاوت با آنچه که در پسزمینهی ذهن من از خیم و خوی بازی ِ اوست را دارا باشد، من ِ
مخاطب را مجذوب و دردمند خود میکند! و بسیاری از بازیگران هم که فاقد خلاقیتهای چندگانه،
به معنای راستین کلمه اند، به رغم نقشهای ماندگاری که برای ایشان تبیین میشود من هرگز
نمیتوانم با آنان ارتباط برقرار کنم!
گاهی هم فیلمهایی هستند که کاراکتر محور نیستند، ولی کاراکترهای آنان شدیداً دلنشینند! :))
جالبترین :
مالکوم مکداول در یک پرتغال کوکی!
رازناکترین (و همچنان جالب):
الکساندر کایدنوفسکی در استاکر!
کاراکتر جالب (بدون ترین):
برد پیت در باشگاه مبارزه!
میشوم، سپس روایت کاراکترها! به عنوان مثال بازیگری منعطف که توانایی خلق کاراکترهایی
سراسر متفاوت با آنچه که در پسزمینهی ذهن من از خیم و خوی بازی ِ اوست را دارا باشد، من ِ
مخاطب را مجذوب و دردمند خود میکند! و بسیاری از بازیگران هم که فاقد خلاقیتهای چندگانه،
به معنای راستین کلمه اند، به رغم نقشهای ماندگاری که برای ایشان تبیین میشود من هرگز
نمیتوانم با آنان ارتباط برقرار کنم!
گاهی هم فیلمهایی هستند که کاراکتر محور نیستند، ولی کاراکترهای آنان شدیداً دلنشینند! :))
جالبترین :
مالکوم مکداول در یک پرتغال کوکی!
رازناکترین (و همچنان جالب):
الکساندر کایدنوفسکی در استاکر!
کاراکتر جالب (بدون ترین):
برد پیت در باشگاه مبارزه!
Catwoman: from here, Bane's men patrol the tunnels. And they're not your average brawlers
Batman: Neither am I
Batman: Neither am I