02-13-2011, 12:03 PM
shirin نوشته: چرا شماها وقتی میخواین در مورد دخترای ایرانی نظر بدید از کلمه همه دخترای ایرانی استفاده میکنید؟ من یه دختر ایرانی هستم و نسبتا هم زیبا هستم. ولی نه خوشم میاد ناموس کسی باشم و نه دوس دارم اگه با کسی بیرون رفتم و یکی دیگه نگاهم کرد همراه من رگ غیرتش باد کنه. اتفاقا خیلی هم بدم میاد. نه تنها من دوستام هم همینطورن. در ضمن با اینکه زیبا هستم در هیچ موردی هم پنج نمیزنم. البته غیر از امشب که رفتم میکروفون خریدم نمیدونستم باید هدفون هم بخرم. (آدمو مجبور میکنید از خودش تعریف کنه :d )
درسته آدم نباید جمع ببنده آدم ها با هم فرق میکنن ولی شما و اکیپتون درصد خیلی کمی هستید.(درصد درحال انقراض) در ایران یک جورهایی آدم ها یکدست هستند. یعنی یا روم به دیفال همه آی کیو جلبک هستند یا اون هایی که عاقلن واقعا عاقلن! مثلا دخترهای دور و بر من همگی مشکل عقلی دارند!
یک مثالش اینه من خیلی وقته که با هیچ دختری راجع به دین و اعتقادات بحث نکردم. همیشه جفنگ گویی رو ترجیح میدم. همیشه دیدم این حرف ها انگار برای دخترها خیلی ثقیله و اصلا نمیفهمن چی میگم. بعد از دو ساعت فک زدن آخر سر یهو انگار برق گرفته باشه میپره هوا میگه :راستی پنج شنبه بریم شمشک؟
انگار ما دو ساعت داشتیم گِل لگد میکردیم.:86:
راستی اون حرکت آخر شما در مورد میکروفون اون ور شیش بود..
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد