05-05-2013, 12:31 AM
Russell نوشته: صدام حسین و کره شمالی که دیگر شک و شبه درباره مشروعیت انتخاباتی ندارند که.بزرگترین مشروعیت زدایی از ج.ا اتفاقا در همان داستان بعد از انتخابات اتفاق افتاد.
باور کنید نیوفتاد . همه اش حرف است . بعد از انتخابات فقط و فقط مشروعیت احمدی نژاد رفت زیر سوال ، مشروعیت جمهوری اسلامی اتفاقن دو چندان شد . تازه همان احمدی نژادش را با نام پرزیدنت خطاب میکنند در همین غرب !
تمامی جنبش سبز طرفدار موسویست و موسوی هم که جمهوری اسلامی و دوران طلایی از دهانش نمیوفتد .
Mosoumi's Latest Statement | Videos | SpicyJihad.com | Made with the most combative of peppers | Iranian-American Comedy | Persian Comedy | Iranian Comedy
(اگر پهنای باندتان برایتان ارزشمند است دانلود نکنید ، طنز است)
Russell نوشته: من نمیگم در انتخابات شرکت کنیم یا شرکت در انتخابات خوبه،ولی چیزی که من میگم اینه که اونقدری که ج.ا فکر میکنه و اصرار داره به داشتن منافع در انتخابات در واقع اینطور نیست و بدرد مردم نمیخوره.
ولی بر خلاف شما من در این زمینه با جمهوری اسلامی همنظرم - به نظر من شرکت در انتخابات در حقیقت گفتن آری به حکومت است .
Russell نوشته: ج.ا مشروعیت نمایش رو برای آرام کردن روان خودش و اعتبار بین المللی میخواد،ولی با داشتن نیروی سرکوب و پول نفت اینها چیزهایی هستن که بدرد مردم برای اصلاح و سقوط ج.ا نمیخوره زیاد.مردم چیزی که لازم دارند از همه مهمتر همین خارج شدن از رخوت و انفعال هست.
بله خارج شدن از انفعال شرط اصلی هست ! ولی نه اینکه بروند در بازیهای سیستم شرکت کنند و دوباره فریب بخورند .
حتمن یادتون هست قبل از انتخابات 88 هر کسی رو که میدیدید حتا نوریزاده میگفت محال ممکن است اگر مشارکت بالای 60% باشد تقلبی صورت بگیرد !
قضاوت اینکه تقلب شده یا نشده با شما .
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری