05-03-2013, 04:59 PM
Mehrbod نوشته: ١٠٠% که کوچکترین پیوندی به بحث میان چند دوست ندارد راسل جان, من تنها از روند کنونی خسته شدهام و پیوسته تنها خود ات (بیشتر از همه خود ات) و خود ام و چند تا از یارانِ دیرینه را میبینم (همگی در لیست) که براستیبرای من هم دوستی و همسخنی با تو مایه خوشحالی بود مهربد جان.
برای این انجمن زمان و انرژی میگذارند, دیگران در جایگاه یک بوفه, هر زمان که دوست داشتند میایند و میروند که هر آینه به خودیِ خود هیچ آکی[1] بر آن نیست, ولی با این روند اینجا نیز هرگز نخواهد پا گرفت.
دیگر سخنگاههایِ پارسیک هم یکی از یکی بدتر و ناامیدکنندهتر هستند و اینجا تازه بهترین اشان است.
به هر روی من دورادور نوشتهها را بیگمان تا چندی خواهم خواند, و اگر روزگار اش پیش آمد شاید دوستان و
خود ات را هم بیرون از این اسپاش[2] مجازی دیدم و در میان دوستان, دمی نوشیدیم و از این روزها یاد کردیم..
از اینکه دوستان باهوش و اندیشمندی چون خود ات, امیر و هتا کسرایِ political correct که بارها بار با دگراندن[3] باور های اش خردگرایی اش را
نمایاند را اینجا یافتم شادکام ام, و یادمانهایِ[4] بسیار خوشایندی نیز از اینجا در ویر[5] دارم و از اینکه, توانستم اینجا اندک هنودی[6] نیز داشته باشم سرافراز ام.
ولی دیگر زمان من یکی اینجا و منشِ[7] Mehrbod تـا آیندهیِ پیش رو سررسیده, گسترش خردگرایی هم چندی باشد بر دوش دیگران.
امیدوارم باز هم اینجا سربزنی و همینطور در زندگی واقعیت هم سلامت و جاودان و موفق باشی :e303:
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound