04-28-2013, 12:40 PM
folaani نوشته: آهان قضیه همین بود که همین حد از استدلال و دفاع شخصی رو هم خیلی وقتا همین افراد یا شاید حتی خود شما که ادعای خردگرایی دارید بیش از حد زیر سوال میبرید و طوری حرف میزنید که انگار همچین چیزی نمیتونه باشه.
من در بحثهای قبلی در اینجا و جاهای دیگر صحبت از تجربه های شخصی و عمل به احتیاط در جاهایی که میتونم/هزینهء خاص یا زیادی نداره کردم، اما با همونا هم مخالفت شده و این رویه رو نابخردانه نامیده اند.
بنظرم لازم بود تا یک مثال و چالشی رو مطرح کنم، تاحداقل تاحدی این مسئله شناخته و درک بشه.
آروینهایِ[sup][aname=rpaabe2][[/aname][anchor=paabe2]1][/anchor][/sup] شخصیِ شما به کار من و دیگران نمیایند, بویژه در گفتمان فرنودین[sup][aname=rpa8af6][[/aname][anchor=pa8af6]2][/anchor][/sup]. همچون این میماند که از شما یک پروهان[sup][aname=rpa503b][[/aname][anchor=pa503b]3][/anchor][/sup] مزداهیکین[sup][aname=rpa8bce][[/aname][anchor=pa8bce]4][/anchor][/sup] بخواهند,
بجای آن برگردید بگویید «روی آروینِ شخصی من این فرداشت[sup][aname=rpa5728][[/aname][anchor=pa5728]5][/anchor][/sup] اش درسته» یا «حس من میگه که درسته!» که جایِ خسته نباشید گفتن خواهد داشت! (:
----
[aname=paabe2]1[/aname]. [anchor=rpaabe2]^[/anchor] Ârvin || آروین: تجربه Ϣiki-En, ϢDict-Pâ, Ϣiki-Pâ, Dehxodâ experience
[aname=pa8af6]2[/aname]. [anchor=rpa8af6]^[/anchor] far+nud+in::Farnudin || فرنودین: منطقی logical
[aname=pa503b]3[/aname]. [anchor=rpa503b]^[/anchor] parvah+ân::Parvahân || پروهان: برهان Ϣiki-En, Dehxodâ proof
[aname=pa8bce]4[/aname]. [anchor=rpa8bce]^[/anchor] mazdâh+ik+in::Mazdâhikin || مزداهیکین: ریاضیاتی mathematical
[aname=pa5728]5[/aname]. [anchor=rpa5728]^[/anchor] far+dâšt::Fardâšt || فرداشت: قضیه Ϣiki-En, Ϣiki-En theorem; proposition
.Unexpected places give you unexpected returns