04-22-2013, 04:09 AM
Dariush نوشته: جدا از این، هرگونه سرکوب و نادیده گرفتنِ خواستها و گرایشهای مشروع و فردی افرادِ جامعه (به خصوص از نوع جنسی ) به بهانه اینکه در آینده برای بشریت مضر است، اساسا مذموم است و هیچ نوع مشروعیتی ندارد و با خود ناهنجاریهای بیشمار پیآرود دارد. فارغ از اینکه بگوییم آزاد بودنِ همجنسگرایی باعث این میشود که در آینده جمعیتِ بسیار عظیمی همجنسگرا شوند و جمعیتِ زمین به 500 هزار نفر برسد،این هم صرفن یک مثال بود نه اصل سخن من
اصل سخن چیز دیگه ای بود و این رو در غالب یک مثال اغراق شده و یک پرسش استفهام انکاری برای میلاد مطرح کردم.
Dariush نوشته: همجنسگرایی بر خلافِ تصور مربوط به دورههای اخیر نیست و قدمتی بسیار طولانی دارد و همیشه این گروه از انسانها هستند و بسیاری از مردانِ بزرگِ تاریخ همجنسگرا بودهاند.اگر قرار بود همجنسگرایی چنین عالم گیر شود، در طی این چندهزار سال باید عالمگیر میشد!بله ولی هیچگاه قانونی یا مشروع نبوده و اگر بوده باید بررسی شود که همگیر بوده یا نه!
مشروع بودن هم که باید از اخلاقیت سربربیاورد که آن هم جستارش شلم شورباست:e057:
من با روش خودم که سود و زیان است آن را زیان آور=>نامشروع میبینم و کس دیگری به روشی دیگر بدون زیان و مشروع
Dariush نوشته: همانقدر نادرست است که بگوییم آزاد بودنِ سیگار باعث میشود در آینده همه سیگاری میشوند.سیگار هم نمونه نامربوطی است.
چرا که همه زیان های فیزیکی اش را میدانند و میبینند و بسیاری به آن مایل نمیشوند.
در مورد همجنسگرایی اینگونه نیست.
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!