04-17-2013, 03:31 AM
Ouroboros نوشته: زن پرستی یعنی همین که اتهام دروغ تجاوز به مردان «واقعا ناجور است، اما...»، ولی «شرمدادن لاشیها»(Slut Shaming)یک تراژدیست.خیر هر ۲ فاجعه آمیز است. اتهام تجاوز دروغ زندگی یک نفر را در زندان سیاه میکند و bully کردن هم باعث ناراحتیهای روانی تا مرز خود کشی میشود. یک نکته را باید درک کنید که دفاع از حقوق مردها به ضّد فمینیسم نیست ، فمینیسم برای برابری جنسیتی برای همه است. یک فمینیست واقعی اگر جایی میبیند که ظلمی به ضّد یک مرد شده باید از او دفاع کند مثل آنطور که از زن دفاع میکند. شما وقتی یک ایدئولوژی را میخواهید نقد کنید باید به معنی آکادمیک آن مراجعه کنید ، نه اینکه افرادی که ادعای فمینیست بودن میکنند چگونه هستند و غیره. من در همان دانشگاه تورنتو که یک فیلم از آن گذاشتید لیسانس گرفتم ، و این جانوران که اوباش گری کردند آنجا را امثالشان را از نزدیک دیدم ، به اینها میگویند 'معترضین اجارهای' هر جا که یک عده در مورد یک چیزی اعتراض میکنند اینها میروند آنجا و داد و بیداد میکنند و به اعتراض میپیوندند بدون اینکه اندازه یک جلبک اطلاعات داشته باشند. مثلا یک سری گروههای همجنس گرا در تورنتو هستند تنها کارشان این هست که به اسرائیل گیر بدهند ، در حالی که اسرائیل تنها کشور آزاد و امن برای همجنس گرایان در خاورمیانه است ، وقتی من به آنها اعتراض کردم در campus گفتند که تو homophobic هستی !! ، یکی نیست آخر بگوید ابلهها آن فلسطینی که شما ازش حمایت میکنید شما را اعدام میکند ، خیلی از فلسطینیهای همجس گرا به اسرائیل پناهنده میشوند حتی! آدم اعصابش بهم میریزد!
"A Land without a People for a People without a Land"