04-15-2013, 05:03 AM
خب اکنون که قدری از جنجالِ این تاپیک کاسته شده، باید گفت چه کسی را دیدهاید که قبل از اینکه از دختری خوشش بیاید اول آلتِ تناسلیاش را ببیند و بر اساسِ آن انتخاب کند؟ زنباز ترین آدمهایی که من دیدهام همان سیمای زیبا و اندامِ خجسته برایشان کافی بوده که اینهم طبیعی است .مردانِ عادی هم که خیلی فاکتورهای دیگر را در نظر میگیرند و فیزیکِ شخص شاید در الویتهایِ اصلیِ آنها نباشد.(البته دروغ است همیشه در الویتِ اصلی هست ولی منظورم این است که شاید خودش باور ندارد که چنین است).اینجا هم یک جستار در تالارِ اروتیک است و قرار نیست اینجا در موردِ عشقِ رویایی دو کبوترِ عاشق یا پیوند آسمانی و رمانتیک لیلی و مجنون سخن گفته شود.جاییست برای حرف زدن در موردِ موضوعاتِ سکسی.حالا هر چیزِ سکسی در این مورد قابل بحث است.شکلِ آلتِ تناسلی زنان هم یکی از این موارد است.همین" نگو ، نبین ، بد است ، عیب است" ها است که میبینید مردِ 28 ساله ، شب اولِ ازدواج، سوراخِ عقب و جلو را از هم نمیتواند تشخیص دهد.
یک چیزِ دیگر.این دوستانِ پاستوریزهی ما احتمالا با خود نمیگویند این همه فیلم و عکس پورنو به کجا میرود و برای چه کسی ساخته میشود؟ یعنی همچنان باور دارند مثلا برادرِ درسخوانِ ساکتِ سربهزیرشان ، یا خواهرِ نازنازیِ عزیزتر از جانشان فیلم سوپر نگاه نمیکنند؟ و اگر نگاه میکنند برای سیر و سلوکِ عرفانی یا سنجشِ تئوریهای مدرنِ جامعه شناسی نگاه میکنند؟
تا آنجا که ما میدانیم این زنها به میلِ خودشان از کسشان عکس گرفتهاند و گذاشتهاند که مردم صفا کنند.حالا من دارم از این کنار گوشهها رد میشوم و اتفاقی میبینم 13 زن عکس کسهای خود را گذاشتهاند و میگویند به نظرِ شما کسِ کدامیک از ما زیباتر است؟ اکنون من اگر بگویم شمارهی 13 زیباتر است، دارم نگاه ابزاری به زن میکنم و یک ضدزنِ خبیث هستم؟!!
یک چیزِ دیگر.این دوستانِ پاستوریزهی ما احتمالا با خود نمیگویند این همه فیلم و عکس پورنو به کجا میرود و برای چه کسی ساخته میشود؟ یعنی همچنان باور دارند مثلا برادرِ درسخوانِ ساکتِ سربهزیرشان ، یا خواهرِ نازنازیِ عزیزتر از جانشان فیلم سوپر نگاه نمیکنند؟ و اگر نگاه میکنند برای سیر و سلوکِ عرفانی یا سنجشِ تئوریهای مدرنِ جامعه شناسی نگاه میکنند؟
تا آنجا که ما میدانیم این زنها به میلِ خودشان از کسشان عکس گرفتهاند و گذاشتهاند که مردم صفا کنند.حالا من دارم از این کنار گوشهها رد میشوم و اتفاقی میبینم 13 زن عکس کسهای خود را گذاشتهاند و میگویند به نظرِ شما کسِ کدامیک از ما زیباتر است؟ اکنون من اگر بگویم شمارهی 13 زیباتر است، دارم نگاه ابزاری به زن میکنم و یک ضدزنِ خبیث هستم؟!!
کسشر هم تعاونی؟!