04-13-2013, 06:39 PM
Mehrbod نوشته: این دیگر نگر شخصی شما است, مگر دخترها کم دربارهیِ درازی و کوتاهی و توشمندی (stamina)! و نمیدانم دیگر ویژگیهایِ کیرِ مردانهیِ نگر میدهند؟
این دیدگاهِ شما ولی بیشرمانه میزند
شما هم بنشینید درباره شکل و ریخت واژن زنان نگر بدهید اگر چیزی نصیبتان میشود، ولی اینکه بنشینید و عکس واژن زنان رو پیش رویتان بگذارید و با تمسخر از اینکه کدامیک را میخواهید حرف بزنید رو من یکی مثل این میدانم که چند نفر پسر لات و آسمان جل بنشینند سر کوچه، لب جوب و هر جنس مادینه ای که رد شد آلتشون رو بخارانند و در همین حین با صدای بلند متلک پرانده و کرر بخندد. این نگر شخصیِ منه، کاری چیپ، سطح پایین، بی خردانه، بی شخصیتانه و بی بی بی ... هست. آنتی سوشال میزنید.
من نگرم رو درباره شکل آلت تناسلیِ مردانه به صورت کلی گفتم، عکس آلت یک مرد به خصوص منظورم نبود.:e405:
Russell نوشته: الان من متوجه نمیشوم که شما:
خواستار سانسور و بستن تاپیک بجرم سرپیچی از احکام فمینیستی هستید؟
یا فقط از نگاه فمینیستی این تاپیک باعث انزجارتان شده؟
اگر مورد اول است که خوب متاسفانه یا خوشبختانه اینجا از دسترسی سانسور شما فعلا خارج است.
اگر مورد دوم است که خوب حق دارید نظرتان را بگویید و داد و بیداد کنید و من کاری ندارم ولی بعید میدانم این بحث خندهدار برده فروشی (!!) بجایی برسد.
این جریان Political Correctness هر روز جک جدیدی تولید میکند.
من فمنیست نیستم البته ولی فمنیستها رو دوست دارم.
راحت باشید، اگر خواستار بستن تاپیک بودم گزارش رد میکردم. حتی باعث انزجارم هم نشده. ولی وقیحانه است و چیزایی که در بالا گفتم.