04-07-2013, 03:18 PM
Russell نوشته: من متوجه نشدم قابلیت شبیه سازی چطور اینهایی که میگویید را نتیجه میدهد؟
Fox نوشته: یعنی مثلا میتوان آنرا شبیهسازی و تکثیر کردسخن این است که ما امروز میدانیم که جهان چیزیست که آنرا میتوان کاملا منطبق بر تعریفِ سیستم دانست . سیستم هم ویژگیهای خود را دارد (از جمله توانایی شبیهسازیشده و تکثیر) و مفاهیمی چون عدل و دیگر خصوصیاتِ ذهنی ساختهی انسانها در آن راهی ندارد . در نهایت شما میتوانید عدل را به نوعی درونِ همان سیستم و با توجه به ویژگیهای ذاتیاش بازتعریف کنید و نسخهای جدید ازش ارائه دهید. مثلا در همان ویندوز که گفتم میتوان عدل را به دادنِ زمانِ پردازنده به تمامِ پردازهها به طور مساوی تعریف کرد و آنگاه گفت که این عادل است! اما ما همچنان چیزی به آن نیافزودهایم بلکی یک نوع تلقی از آن ایجاد کردهایم که الزاما ارتباطی با آنچه هست ندارد. شما باید بدانید که از این صفات میتوان میلیونها ساخت و سپس رفت گشت پیدا کرد که کدامیک از پدیدههای موجود در گیتی آنها را دارند اما نمیتوانید عدلِ نادانسته و تعریف نشده را به صورت عینی استخراج کنید!!!
Russell نوشته: اساسا دنیا چطور باید میبود که جهان ما آن خصوصیات را ندارد؟
به نظر میرسد منظورم را متوجه نشدید. ما میتوانیم این جهان را بشناسیم و آنرا با جهانهای دیگری که خودمان تعریف میکنیم و ویژگیهایی برایشان در نظر میگیریم مقایسه کنیم. کاری که نمیتوانیم بکنیم این است که جهان را با مفاهیمی چون عدالت به طورِ انتزاعی توصیف کنیم.
Russell نوشته: و اینها ربطی به شبیه سازی ندارد،در دنیای ما هم ما یک سنگ را عادل نمینامیم و انسانها را چرا.خودتان پاسخ را دادید . اول اینکه اینجا تنها کاری که ما میکنیم نامیدن است . و وقتی مینامیم یعنی در ذاتش آن مفهوم نیست.
عدالت را چرا نمیتوان به سنگ نسبت داد؟ چون دامنه تعریفِ عدالت مربوط به انسانهاست. حالا میتوان آنرا طوری تغییر داد که به بعضی از سنگها بشود گفت عادل:).
Russell نوشته: همینطور ویندوز سون را نمیشود عادل نامید ولی این را شاید بشود؟!هر دو را همانطور که گفتم میشود!
ای که مثل من تک و تنهایی ...