03-26-2013, 02:27 AM
iranbanoo نوشته: در خنده دار ترین حالت هم نمیتوان پذیرفت:)خودتان قدری به حرفی که زدید فکر کنید : من هم اکنون میروم خانهای را بزور تصرف کرده و چند دست خرید و فروش میکنم، بعد دیگر مالکیتِ شما بر آن خانه از بین میرود خیلی هم عالی .
جد بزرگ من خانه ی جد بزرگ شما را در یک مبارزه میگیرد
خانه چند بار خرید و فروش میشود.شما میایید و صاحب جدید را میکشید و در خانه تان مینشینید:))
خیلی هم خوب....
اگر شما بیایید به زور مرا از خانهام بیرون کنید، نسل هفتمِ من هم که با سندِ مالکیت بیاید ، میتواند شکایت کرده و فرزاندانِ شما را از خانه بیرون کند . چنانکه هم اکنون تعداد زیادی از این پروندهها را دیدهام و دیدهاند. پس سعی نکنید با شدت بخشیدن به مواردِ حاشیهای احساساتِ خوانندگان را برانگیزید .
نقل قول:ما ایرانی هستیم چون متعلق به فرهنگِ ایرانی هستیم که در محدودهی جغرافیاییای به نامِ ایران شکل گرفته . ایران را اگر ببریم آمریکای جنوبی ، دیگر هیچ معنایی نمیدهد.یهودیان هم ملتی بودند که اورشلیم را بنا نهادند و سالهای بسیاری در آنجا زندگی کردند و آنجا مدنیت ساختند و ... .طوریکه تمامِ نمودهای فرهنگیشان برپایه همان سرزمین است . پس از آن، نخست مسیحیان، سپس مسلمانان آنها را از آن سرزمین به زور اخراج کردند و خود را صاحبِ آنجا دانستند . اما هرگز از مالکیت بر سرزمینِ تاریخی و افسانهای خود دست برنداشتند .الان وقت اندیشیدن نیست.وقت اجبار به اندیشیدن دیگران است:)
ما در ایران زندگی میکنیم چون ایرانی هستیم:)
یهود هم ملتی نبودند که خاک خاصی داشته باشند.پخش شدند و بیشتر سر از روسیه در اوردند.خوب بروند روسیه که فرهنگشان را آنجا هم گسترانیدند:))
(اسپاگتی رحم کند اگر فردا همین روسیه را هم مدعی نشوند)
شما باید بگویید چرا باید بیخیالِ آن تصرف و اخراج نخستین از سوی مسلمانان بشویم ولی اینجا نه؟ چون سالهای زیادی گذشته؟ همین؟ خب صدسال که صبر کنیم، از این هم سالهای زیادی میگذرد.
کسشر هم تعاونی؟!