03-24-2013, 02:29 PM
sonixax نوشته: شما دارید اینطوری میگویید نه من !خیر اینگونه که نمیشود...
میگویید ان سال پیش انگلیس ریخته زمینهای عثمانی را داده به اسرائیلی ها !!!!! از طرفی میگویید سرزمین مال ساکنینش است . اکنون ساکنین آن سرزمین چه کسانی هستند ؟ اگر بنا باشد طبق منطق شما برویم ببینیم در سال بوق آنجا مال چه کسی بوده بله باید بریزیم عراقیها و مصریها و ترکها و پاکستانی ها و ... را بریزیم بیرون سرزمینهایمان را پس بگیریم !!!!! ولی اگر ملاک وضعیت کنونی آنها باشد و نه وضعیت ماقبل تاریخ آنها خیر .
آمریکا هم که امروز ابرقدرت است بیاید ایران و قسمتی از خاکمان را بگیرد و مردمش را بیاورد تولید مثل بکنند
آنجا میشود آمریکا؟
نمیشود مگر زمانی که جنگشان تمام شود و هر دو طرف این را بپذیرند!
جنگ فلسطینیان و اسرائیل هم تمام نشده و به این زودی ها نمیشود.
یکی بیاید در خانه شما دست و پایتان را ببندد و به همین منوال تا یکسال در خانه شما زندگی کند میشود خانه او؟
خیر نمیشود!!
اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید. حق رو ببینید.
sonixax نوشته: باز هم زدید جاده خاکی ! سند و مدرک و سخن مستند هم که گویا برای شما ارزشی ندارد و میشود توطئه !!! هر کسی که به یهودیت گرویده باشد میتواند برود اسرائیل نوع یک و دو و سه هم ندارد . فلسطینی ها هم بروند یهودی بشوند همین داستان هست .خوب چه بدتر این میشود فاشیسم
که فلسطینیان را تنها به این خاطر که یهودی نیستند از جایی بیرون کنند. و اگر میخواهند آنجا بمانند حتمن باید یهودی شوند.
sonixax نوشته: در ضمن همین امروز در اسرائیل عرب و مسلمان اسرائیلی هم داریم .چون ایران را داریم که از فلسطینیان دفاع میکند.
sonixax نوشته: آنچنان میگویید شنیدن که بود مانند دیدن انگار هر روزتان در تلاویو سپری میشود !!!! به عکس شما دست کم من چندین دوست و آشنای اسرائیلی داریم دست کم هم اجازه مسافرت بی قید شرط به آنجا را دارم حد اقل یکی دو خط هم قوانینش را خوانده ام !!!عصر ارتباطات است
لازم نیست که حتمن جایی زندگی کنید تا این را بفهمید
کافیست کمی از سیاست سر در بیاورید.
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!