03-24-2013, 03:16 AM
sonixax نوشته: شما گفته اید یهودیان همگی از دم نژادپرست هستند (احتمالن چون تورات سخنان نژادپرستانه زده) .و این ادعا را همینجا هم تکرار کرده اید .در فرهنگ اسلامی باید زنی را که زنا کرده با این شرط و آن شرط گرفت سنگسار کرد.
و طبق استدلال شما باید فرض بگیریم که همه مسلمانان وحشی و هیولا و لولو هستند و باید کشتار شوند !!!!
یک عمل وحشیانه و نادرست
حالا آیا همه مسلمانان هیولا هستند؟
من گفتم همه مسلمانان و یهودیان هیولا هستند؟
یا شما اشتباهی میفهمید؟
sonixax نوشته: اینجا :
sonixax نوشته: و تا اینجا هم مدام گفته اید یهودیان نژادپرست هستند و ...این مورد را که سوزنتان روش گیر کرده را یکبار به مهربد توضیح دادم (همین پیک بالای صفحه)
پیک ها رو بخوانید سپس پیک نو بنویسید.
sonixax نوشته: عجبا ندارد ! شما خودتان هم تکلیفتان با خودتان روشن نیست ! دیرزمانی یهودیان در آنجا زندگی میکردند . مسلمانان ریختند و همه را بیرون کردند . و اکنون دوباره یهودی ها در آنجا زندگی میکنند .اینجوریه؟
به عبارت ساده تر همواره آن سرزمین مال یهودیان بوده و نه فلسطینیان .
پس مصر ماله ایرانه فردا بریزیم مصرو بگیریم واسه خودمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sonixax نوشته: بلاخره هیتلر حق داشته آنها را بکشد یا خیر ؟کار هیتلر کار نادرستی بوده این بار هزارو یکم!
sonixax نوشته: علم بدون عالم به جلو نمیرود ، با کشتار و قتل عام دانشمندان و نخبگان علم اندازه پشمک هم جلو نمیرود ! اگر غیر از این بود الان افغانستان میبایستی پیشرفته ترین کشور دنیا میبود !!!!چنان که نوشتم و لی پیک ها را با دقت نمیخوانید اندیشه نمیکنید
دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد
افغانستان رو از کره زمین جدا کن ببر او سر کهکشان
کمکم علم تو افغانستان پیشرفت میکنه
اگر صلاح بدانید تنها یهودیان مغر تو کله شان نیست.
sonixax نوشته: همین بالاتر از شما نقل قول کرده ام که نوشته اید هیتلر کار خوبی میکرد !!!!!گفتم که چنین نیست.
sonixax نوشته: دوست گرامی مجبور نیستید بر روی چیزی که نمیدانید اینچنین پافشاری کنید !شنیدن کی بود مانند دیدن
من را همین الان هم که یهودی نیستم اسرائیل راه میدهند . برای شما داستان آن نازی زاده را هم گفتم که اکنون ملیت اسرائیلی دارد . هر بنی بشر دیگری هم که برود یهودی بشود میتواند برود و ملیت اسرائیلی بگیرد .
ساده لوحی هم حدی دارد
بله احمدینژاد هم میگوید چاوز با مهدی ظهور میکند...میکند؟؟؟
حرف است گرامی...
چنین بود که تاحالا سپاه قدس با تقیه یهودی میشدن ریخته بودن اسرائیل!
شما باور نکن این جفنگیات برای بستن دهان سازمان ملل و این حرفهاست...
آخی همه رو راه میدن برن اسرائیلی بشن
جز فلسطینیا که دارن از سرزمین خودشونبیرونشون میکنن!!
چرا فلسطینیا رو از سرزمین خودشون بیرون میکنن؟
بر فرض که همین یهودی(دین) بودن خشک و خالی هم برای اسرائیلی شدن کفایت کند
همین که درند ساکنان اصلی این سرزمین را به دلیل نداشتن دین یهود از سرزمینشان بیرون میکنند
میشود نژادپرستی و فاشیسم
دوباره نگرم پایور گردید!
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!