03-24-2013, 01:08 AM
SAMKING نوشته: "فرهنگ یهود بر تار و پودی از نژادپرستی بافته شده"
گزاره ای مانند گزاره بالا یا پایور میشه یا نمیشه
اگر پایور نشد که فبها==>در سایت میماند تا آیندگان بدانند که چنین نیست و یهودیان نژادپرست نیستند.
اگر پایور شد==>پس یهودیها بد هستند==>پس هیتلر حق داشته که اونها رو کشته==>این میشود تعریف و تمجید از نازیسم==>پس باید از سایت پاک شود تا یهود ستیزی اتفاق نیفتد.
مهم نیست که گزاره ای مانند گزاره بالا پایور بشه یا نشه مهم اینه که روند اشتباهه، شیوه غلطه!
خیر !
بر فرض یهودیان بدترین موجودات زمین آیا هیتلر حق داشت نسلشون رو اون هم نه بر مبنای عادات و رفتار بدشون و فقط به خاطر مسایل نژادی و مذهبی منقرض کنه و نسل کشی کنه ؟ خیر
وقتی بگویید آری حق داشت و کار خوبی کرد و ... بله میشود قربان صدقه رفتن نازیها .
تازه بار اثبات بد بدون یهودیان (آن هم تمامشان) آن هم نه یهودیان فعلی بلکه آنهایی که کشتار شدند بر دوش مدعیست ، حال بماند که بسیاری از آنانی که بشر را به اینجا رساندند یهودی بوده اند !!!
SAMKING نوشته: خوب مشکل همینه!
نشستید "حرف" زدید که عایا این جنایت، بشری بوده یا نبوده!
خیر ، نگفتیم آیا بوده یا نبوده بلکه گفتیم بوده ، آن را محکوم کردیم و ایضن گفتیم وحشی گری هم بوده .
SAMKING نوشته: من هم برای همین مایلم که اصلن حرفی از یهود و صهیونیست اینجا نباشه تا اینکه مجبور باشیم فقط به به و چه چه کنیم و ببینیم، که مثلن منبری و آخوندی حرف نزدیم و خیلی میفهمیم!! :))
الان اینجا
یهودیِ صهیونیست= عرب
اسرائیل= فلسطین
حالا که نصفه و نیمه میتونیم ورود کنیم چه بهتر که دور جفتشون یه دایره قرمز بکشیم!
توصیه من هم به شیلا جان همین بود.
من نمیدانم شما چه اصراری دارید که دفاع نکردن از نازیسم (که قطعن دفاع از نازیسم کاری سخیف است) و سخنان نژادپرستانه نزدن را برابر قرار دهید با تعریف و تمجید از یهودیان !!!!!!
خدای ار به حکمت ببندد دری - به کرمک زند قفل محکم تری