03-20-2013, 10:04 PM
Dariush نوشته: من واقعا نمیدانم واکنشم چه خواهد بود اگر ببینم شخصی که از لحاظ عاطفی رویش سرمایهگذاری کردهام با دیگری بخوابد . ولی احتمالا واکنش شدیدی خواهد بود اگر بفهمم که میخواسته سرم را شیره بمالد .
ولی واقعا تقصیر (اگر قائل به وجود تقصیر باشیم) از کیست؟ مردی که با زنم/معشوقم خفته یا زنم/معشوقم؟
در وافع پرسش این است که ارتباط با زنی که در رابطه است یا ازدواج کرده است برای مردان جایز است (از لحاظ اخلاقی و نظر شخصی)؟
من که هرچه میکوشم نمیتوانم در این مورد چندان لیبرال باشم.
این باز میرود سراغ همان قانون کذایی، به محض آنکه سوددهی شما کاهش پیدا بکند، یا شخص جدیدی پیدا بشود که سود بیشتری(یا سودهای گوناگونی)ارائه بدهد زن شما را رها میکند. بخاطر همینست که سرتاسر جهان(از اندونزی و ایران گرفته تا آمریکا و فرانسه)، زنان دو برابر بیشتر از مردان درخواست طلاق میدهند، و بخاطر همینست که اجداد انسانهای امروزی دو برابر زن بودهاند. به محض اینکه مورد مناسبتری پیدا بشود شما استفادهی خودتان را از دست میدهید و به سطل زباله میافتید. آنچه در گذشته انجام دادهاید حساب نمیشود، آنچه اکنون انجام میدهید برای آینده هیچ فایدهای ندارد، و آنچه در آینده میتوانید انجام بدهید باید به آنچه دیگری پیشنهاد میکند بچربد.

اخلاقیات هم(چنانکه پیشتر گفتم)هیچ کنترلی بر این موضوعات ندارند، ما پیرمون مسائل جنسی/جنسیتی بسیار بیش از آنکه تحت زبان و فرهنگ باشیم تحت سلطهی مطلق طبیعتمان هستیم، و هرچه بکوشید قادر به سرکوب آن نخواهید بود. کانت را هم اگر بانوی ِ متاهل ِ خوشرویی گوشهی اطاق گیر بیاندازد و به روی او بپرد اخلاقیات میرود آنجاکه عرب نی انداخت!