03-09-2013, 12:38 PM
Mehrbod نوشته: خوراک فرگشتیک بر پایه این نگرا پرداخته شده است که ژن آدمی زمان بسیار بیشتری برای سودبری و سازگاری (adaptation) با گونههایی ازآیا آزمایش های علمی هم در این مورد انجام شده یا فقط یک فرضیه فرگشتیک هست؟!
مادههای خوراکی در برابر دیگر خوراک مدرینیزه و امروزین داشته و در هوده، خوردن این دسته از خوراکها سودمندی بالاتری در بهزیست آدمی دارند.
هرم خوراکی که از سال 2005 به اینور در آمریکا آگاشته شده:
[ATTACH=CONFIG]472[/ATTACH]
همچنان که میتوان دید، درسدهای خوراک پیشنهادی اینچنینند:
- غلات (غلات؛ گندم، ذرت، ارزن، جو، برنج)؛ نزدیک به 28 درسد
- سبزیها (سبزیجات)؛ نزدیک به 18 درسد
- میوهها؛ نزدیک به 19 درسد
- روغنها؛ نزدیک به 2 درسد
- شیر؛ نزدیک به 26 درسد
- گوشت و دانگیها (حبوبات)؛ نزدیک به 10 درسد
به این خواهیم پرداخت که آیا این هرم خوراکی براستی برای آدم سودمند است یا خیر.
من شدیدا به اینجور چیزها بدبینم چون نمونه های دانش نمایی زیادی در این مورد دیدم:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Tacitus-