01-09-2011, 12:37 PM
Reactor نوشته: درسته متوجه هستم که من توصیفش کردم .. ولی اون که خودش رو اینجوری برای عموم توصیف نکرده؟! اگر کرده بود میتونست در مقابل رفتارهاش در مقابل عموم پاسخگو باشه. من میگم همچین آدمیه و قبولش دارم. شما میگی نیست! ولی نمیتونی بخاطر دیدی که من نسبت بهش دارم اون رو محکوم کنی که؟
من هم گفتم که به این خاطر به تنهایی اشکالی بهش نیست.ظاهر خودشه.
Reactor نوشته: خیلی بازاریها هم هستند که اینجوری نیستند! وقتی مدیری حرفی نزده که نمیشه از رو تیپ و قیافه اش اون رو محکوم کرد که حتما دید خاصی داره! آدم باید در مقابل حرفی که میزنه جوابگو باشه نه در مقابل دیدی که مردم بهش دارند!
من نگفتم بازاریا همه ایتجوریند،گفتم کسی که همچین قیافه ای برای خودش درست کنه دوست داره که مردم فکر کنن بازاریه،یا حداقل میدونه که مردم فکر خواهند کرد بازاریه.
Reactor نوشته: خیر.. وقتی لازمت داشته باشن دووم میاری. من تو صدا و سیما رفتم. جو روشنفکری بالایی داره. حتی دربونش. حکومت هم تا جایی که بتونه اینا رو تصفیه میکنه ولی تا جایی که بتونه! وقتی همه ی متخصص ها رو بریزه بیرون که نمیتونه با چند تا بسیجی ببو برنامه بفرسته رو آنتن میتونه؟ افرادی هم که تو تلوزیون مشغول بکارند اکثر قریب به اتفاقشون جزو قشر تحصیلکرده و خارج رفته هستند که هیچ رقمه با اینها آبشون توی جوب نمیره و خیلی وقت ها که کارشون لنگ میمونه صدا و سیما *ایه مالی اینا رو میکنه!
اتفاقاً برعکسه.وقتی فقط تلویزیون دولتی باشه و ازت دعوت بکار نکنند محو میشی.
Reactor نوشته: بچه های اطلاعات کدومه خیلی دست بالا گرفتینشون. اینا یا بچه های تهیه کننده و کارگردان های خود صدا و سیمان یا *ایه مالای عشق دوربینن که با پارتی اومدن اونجا تا وقتی تاریخ مصرف داشته باشن ازشون استفاده میشه. اگر هم توجه کنید دائم درحال عوض شدنن. نه بابا اینجوری هام نیست. موضوع رو الکی پیچیده نکنید..
حالا ... مال به قول شما،اما قیافه ای معقول بر خلاف افکارشون برا خودشون درست کردن.
Reactor نوشته: بابا کاردان که خودش استاد *ایه مالای صدا و سیما بود! ابتکار مسخره کردن شبکه های ماهواره ای که اصلا مال اون بود!! شما تا حالا ندیدی تو تلوزیون برنامه هاشو که میاد ادای تلوزیون های 24ساعته و رئیس جمهور و شخصیت های امریکایی رو در میاورد؟! استعداد طنزش اصلا در حد مدیری نیست! کاردان چندتا برنامه نوروزی ساخت که هیچکدومش محبوبیت برنامه های مدیری رو بدست نیاورد!
من مبدونم کاردان کارش از این نظر شبیه مدیری هست.اما روراستتر هست.شما برنامه های رادیویی کاردان رو گوش ندادی گوبا تا بحال.کارهای مدیری هم همینه،چندان به تصویر احتیاج نداره.
Reactor نوشته: فکر نمیکنم همچین چیزی واقعیت داشته باشه شایعه ست.. محض اطلاعتون کاردان یکی از دستمال بدست ترین افراد صدا و سیما بود. رشیدی هم فکر کنم منظورتون رشید پور مجری شبکه 3 و 5 باشه که تا جایی که میدونم هیچ مشکلی با مدیری نداره و همیشه هم گفته طرفدار کارهاشه و تو برنامه هاش هم همیشه دعوتش میکنه!
آره رشید پور،اون دعوت و این حرفا برای قبل این قضیه درگیری هست.همین چند ماه پیش هم بود.من تو وبلاگ خود رشید پور خوندم و کاملاً صحت داره.اینا خودشون میدونند همه چکارا کردند.
Reactor نوشته: بله اگر قرار باشه 100میلیارد تومن پول داشته باشی حتما باید آدمشون باشی ولی با 10-20 یا 50 میلیارد من خیلی ها رو میشناسم که مثال شما رو نقض میکنه..
بستگی به اهمیت کارت داره.بخواد تاثیر گذار بشه خدمت برادران اطلاعاتی مشرف میشی.
Reactor نوشته: یعنی چی؟ تو ایران داره زندگی میکنه! داره اینجا کار میکنه! مگه مغز خر خورده بخواد خامنه ای رو مسخره کنه؟ مگه زنده اش میزارن؟ شما خودت جراتشو داری بری جلو در صدا و سیما ادای خامنه ای رو در بیاری؟ این چه انتظارات بچه گانه اییه که شما از افراد موفق جامعه دارید؟ اون بدبخت چه گناهی کرده که تو این مملکت بی صاحاب شده کارگردان تلوزیونی و حالا همه ارث شون رو از اون میخوان بگیرن؟ مثلا یک امریکایی از بیل گیتس انتظار داشته باشه که زندگیشو ول کنه پاشه بره عراق بجنگه!!! حالا اون هایی که ادعاشون میشه و تلوزیون راه میندازن و یقه جر میدن که آی وطنم آی وطنم و ادعای شجاعت دارن! و روزی صد بار جلوی دوربین ادعاش رو میکنند! پا شدن اومدن ایران مبارزه کردن که این مدیری بیچاره که ادعایی هم نکرده باید این همه کار بکنه؟!
من میگم شما زورت به یه طرف نمیرسه (که بهترین سوژه طنز جهان هم هست) نمیری برای نشون دادن اینکه چقدر بیطرفی طرف دیگه رو مسخره کنی که دستتش بهت نمیرسه.اونم به اون سبک.با فاحشه و دوجنسه و مادر فلان تا حالا مدیری با کی جرات کرده طنز بسازه که حالا بار دوم باشه.بره به قشر بقال هم بگه (خامنه ای سهله) اینا رو میدونی چی میشه.من فقط شکسته شدن این خط قرمزها رو تو کارای دهنمکی دیدم و له کردن سفارشی افراد به سفارش جمهوری اسلامی.حالا سفارشی هم نباشه اینکه این طرز مسخره کردن رو ج.ا فقط برای یکسری باز گذاشته و کسی که ... نداره از گل نازکتر به ج.ا بگه بره دقیقاً همونی که ج.ا میخواسته رو انجام بده کارش شدیداً غیر اخلاقی از نظر مسئولیت سیاسی هست،در حد همون فروش مادر هست.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound